ΑρχικήbusinessΦαίνεται ότι η Apple θα στηριχτεί σε αντίπαλο για το νέο iPhone...

Φαίνεται ότι η Apple θα στηριχτεί σε αντίπαλο για το νέο iPhone της

iPhone

Έχουν ακόμα μείνει λίγες μέρες του 2016, αλλά οι οπαδοί του iPhone ζουν στο 2017 εδώ και αρκετό καιρό.

Φήμες για την επόμενη έκδοση του κεντρικού μοντέλου της Apple έχουν τραβήξει την προσοχή μας και από τώρα υπάρχει ένα καθιερωμένο σύνολο χαρακτηριστικών που οι περισσότεροι περιμένουμε ότι θα έχει το 2017. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι μία ολοκαίνουργια AMOLED οθόνη, διαφορετική από το σημερινό σχεδιασμό LCD.

Τώρα, μια φήμη που διέρρευσε από την DigiTimes (η οποία έχει βγει αληθινή αλλά και λανθασμένη στο παρελθόν με άλλες δημοσιεύσεις) υποστηρίζει ότι όχι μόνο η αλλαγή έχει επιβεβαιωθεί, αλλά και ότι ο αποκλειστικός προμηθευτής των νέων AMOLED πάνελ θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της Apple! Σύμφωνα με την έκθεση, την οποία η DigiTimes αποδίδει στους υπεύθυνους εφοδιαστικής αλυσίδας με έδρα την Ταϊβάν, η Samsung Display θα είναι ο “αποκλειστικός προμηθευτής” των AMOLED πάνελ για το iPhone 2017. Θα προσφέρει στην Apple μέχρι 20 εκατομμύρια μονάδες το μήνα.

Αυτή η διαρροή έρχεται μετά από μια συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών που επικεντρώθηκε σε OLED οθόνες που αναφέρεται πίσω στον Απρίλιο.

Η έκθεση υποστηρίζει ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει σε “μικρές ποσότητες” το Μάρτιο, που θα επεκταθούν μέχρι το Μάιο και τον Ιούνιο για να προετοιμαστεί ένα λανσάρισμα του προϊόντος κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Αν οι φήμες είναι αληθινές, επιβεβαιώνουν μια άλλη πτυχή του iPhone 2017. Θα υπάρξουν τρεις νέες εκδόσεις του τηλεφώνου που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο – αλλά μόνο μία από αυτές θα έχει το νέο σχέδιο.

Αν το καλοσκεφτούμε, αυτό δεν θα ήταν και τόσο μεγάλη έκπληξη αν αληθεύει. Η Samsung είναι ένας σημαντικός παραγωγός πάνελ AMOLED, καθώς και τα δικά της βασικά μοντέλα Galaxy έχουν AMOLED οθόνες. Η Apple εξαρτάται από δευτερογενείς παραγωγούς για τα τμήματα της αλυσίδας εφοδιασμού της, έτσι ο συνεταιρισμός – ακόμη και με έναν αντίπαλό της – δεν είναι κάτι νέο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS