ΑρχικήReviewsKissenger: Φιλιά μέσω τηλεφώνου

Kissenger: Φιλιά μέσω τηλεφώνου

Υποδεχθείτε το Kissenger, την ρομποτική συσκευή για κινητά τηλέφωνα που σας επιτρέπει να φιλήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο από μακρυά.

Kissenger

Μπορεί το όνομά του να σας θυμίζει τον υπουργό της Αμερικής Χένρι Κίσινγκερ ο οποίος αντί για φιλιά έστελνε βόμβες σε εκατομμύρια ανθρώπους από χιλιόμετρα μακριά, αλλά δεν έχει καμμία σχέση με αυτό. Το όνομα του είναι ένας συνδυασμός των λέξεων φιλί και αγγελιοφόρος στα Αγγλικά. Η συσκευή Kissenger είναι λίγο μεγαλύτερη από μια προστατευτική θήκη και έχει ένα κομμάτι από σιλικόνη στο κάτω μέρος. Κάτω από αυτό το κομμάτι υπάρχουν αισθητήρες δύναμης υψηλής ακρίβειας που διαβάζουν τις κινήσεις των χειλιών του χρήστη και τις αποστέλλουν στην συσκευή του συνομιλητή η οποία με την σειρά της τις αναπαράγει.

Δημιουργός αυτής της ευφάνταστης συσκευής είναι η Emma Yann Zhang, που την παρουσίασε πρόσφατα στο συνέδριο “Love and sex with robots”.

To Κissenger αποτελεί το διδακτορικό της Zhang και σχεδιάζει να συνεχίσει την έρευνά της στα εργαστήρια του Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου. Οι καταναλωτές μάλλον θα δούνε το συγκεκριμένο προϊόν πολύ σύντομα στα καταστήματα.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS