ΑρχικήinetDrone βοηθάει στον στολισμό των Χριστουγέννων

Drone βοηθάει στον στολισμό των Χριστουγέννων

Νομίζετε ότι έχετε δει ή φανταστεί όλα όσα μπορεί να κάνει ένα drone? Μάλλον δεν έχετε τόσο μεγάλη φαντασία όσο απαιτείται για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Drone

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να αγοράσει ένα drone με σκοπό να το βοηθήσει στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και μάλιστα στο στολισμό του δέντρου.

Όμως οι ανάγκες της αγοράς για αύξηση των πωλήσεων αναγκάζει τους ευφάνταστους πωλητές να εφευρίσκουν συνεχώς νέες λειτουργίες, χρήσεις και κόλπα για τα drοnes.

Το νέο τέχνασμα μας ήρθε από το DJI Phantom 4 το οποίο διακοσμεί ένα ψηλό Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο βίντεο που υπάρχει στο τέλος αυτού του άρθρου.

Μάλιστα προκειμένου να μπει στο κλίμα των ημερών και να πείσουν για τις προθέσεις και τις ικανότητες του, το ονόμασαν Christmas Drοne. Σύμφωνα με την πωλήτρια εταιρεία το drοne αυτό μπορεί να σας στολίσει το δέντρο σας, να πετάει τριγύρω χιόνι ή να ανεμίζει γκι.

Στην αρχή γελάσαμε που το είδαμε αλλά μετά είπαμε γιατί όχι? Γιατί να μην διασκορπίζει σε όλο το σπίτι ψεύτικο χιόνι το βράδυ με την αλλαγή του χρόνου? Όσο για το πρόβλημα ποιος σκουπίζει την επόμενη ημέρα, βλέπουμε. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS