ΑρχικήinetΤα AirPods μπορούν να επιβιώσουν από πτώσεις και ένα καλό πλύσιμο

Τα AirPods μπορούν να επιβιώσουν από πτώσεις και ένα καλό πλύσιμο

Η Apple εξέπληξε τον κόσμο, όταν λάνσαρε το iPhone 7 χωρίς βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Η εταιρεία Cupertino δήλωσε ότι οι καταναλωτές θα χρησιμοποιούν ασύρματα AirPods για να ακούσουν μουσική, αλλά έγιναν διαθέσιμα μήνες μετά την κυκλοφορία του τηλεφώνου.

airpods

Πριν λίγες μέρες, πολλοί άρχισαν να λαμβάνουν τα AirPοds τους και ορισμένες μονάδες είναι τώρα διαθέσιμες στα καταστήματα της Apple. Η μεγαλύτερη ανησυχία με αυτά τα ασύρματα ακουστικά είναι το μικροσκοπικό μέγεθος τους, το οποίο καθιστά εύκολο το να τα χάσετε. Μερικοί επίσης αναρωτιούνται σχετικά με την αντοχή τους. Το EverythingApplePro δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του YouTube που δείχνει τα AirPods να υποβάλλονται σε διάφορες δοκιμές.

Το βίντεο δείχνει ότι τα AirPods μπορούν να αντέξουν πτώσεις από το ύψος της μέσης, αλλά παθαίνουν κάποιες γρατζουνιές- ανάλογα την επιφάνεια που προσγειώνονται. Μια πτώση από το ύψος του κεφαλιού μπορούν να πετάξουν τα AirPods έξω από το κουτί αλλά εξακολουθούν να παραμένουν σε πλήρη λειτουργία, ενώ προκάλεσε στα AirPοd κάποιες ορατές γρατζουνιές, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι και αποτέλεσμα εκτεταμένης χρήσης.

Τα AirPods είναι πολύ ελαφριά, πράγμα που σημαίνει ότι θα αναπηδήσουν αρκετά εύκολα όταν πέσουν, μειώνοντας έτσι της πιθανότητες να γρατζουνιστούν.

Η δεύτερη δοκιμή ήταν η τοποθέτηση των AirPοds στο πλυντήριο και η υποβολή τους σε έναν πλήρη κύκλο πλύσης. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στην πραγματική ζωή, δεδομένου ότι τα ακουστικά χωράνε στις τσέπες αρκετά καλά. Η δοκιμή περιλάμβανε και την τοποθέτηση απορρυπαντικού και μερικών ρούχων μέσα στο πλυντήριο.

Για λόγους σύγκρισης, και τα κλασσικά ακουστικά εισήχθησαν επίσης στο πλυντήριο. Αφού πέρασαν 32 λεπτά, τα LED λειτουργούσαν ακριβώς όπως πριν, και ακόμη καλύτερα από τα ενσύρματα ακουστικά.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=lJY7jt9YJG0″ width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS