ΑρχικήbusinessΗ HMD Global ανακοινώνει τα Nokia 150 και Nokia 150 Dual SIM

Η HMD Global ανακοινώνει τα Nokia 150 και Nokia 150 Dual SIM

Η HMD Global, είναι η μόνη εταιρεία που θα λανσάρει τις Nokia συσκευές μέσα στα επόμενα 10 χρόνια, μόλις ανακοίνωσε ότι θα λανσαριστούν τον επόμενο χρόνο, το Nοkia 150 και το Nοkia 150 Dual SIM.

Nokia

Αυτά είναι τα πρώτα τηλέφωνα που θα λανσάρει η HMD Global, και κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμεναν οι οπαδοί της Nοkia.

Ωστόσο, η Φιλανδική εταιρεία ήταν αρκετά ξεκάθαρη τον προηγούμενο μήνα, όταν είπε ότι τα πρώτα smartphone Android με το εμπορικό σήμα της Nοkia θα παρουσιαστούν το Φεβρουάριο του 2017, στο Mobile World Congress.

Το Nοkia 150 και η διπλή του SIM θα ενισχύσουν περεταίρω το χαρτοφυλάκιο της Nοkia που αποτελείται από δημοφιλής συσκευές όπως το Nokia 105, το Nokia 216 και Nοkia 230.

Σύμφωνα με την HMD, και τα δύο τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά ξεκινώντας από το Q1 2017 μόλις με κόστος $26 πριν τους τοπικούς φόρους. Πρώτα θα ρολάρουν στις APAC, IMEA και την Ευρώπη.

Τόσο το Nοkia 150 και το Nοkia 150 Dual SIM θα τρέξουν Nοkia Series 30+ OS και θα έχουν μικρές οθόνες 2,4-ιντσών που θα υποστηρίζουν ανάλυση 240 x 320 pixels.

Η HMD υπογραμμίζει επίσης το γεγονός ότι η μπαταρία των 1020 mAh που τροφοδοτεί τις δύο συσκευές θα παρέχει στους χρήστες έως και 22 ώρες χρόνο ομιλίας.

Τα Nοkia 150 και Nοkia 150 Dual SIM διαθέτουν ανθεκτικό polycarbonate κέλυφος και είναι ανθεκτικά σε γρατσουνιές του χρώματος. Ακόμη, μπορούν να φορτίζονται από έναν φορτιστή microUSB.

Έχουν επίσης κάμερες VGA στο πίσω μέρος με LED flash και Bluetooth 3.0 με SLAM. Επίσης περιλαμβάνεται και υποδοχής κάρτας microSD για επέκταση μνήμης (μέχρι 8GB).

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=c0MpmFd_qd0″ width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Τα δύο τηλέφωνα έρχονται με προεγκατεστημένα παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου του κλασικού φιδιού Xenzia και οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν το Nitro Racing από την Gameloft.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS