ΑρχικήinetΈνα Samsung Galaxy S6 εκρήγνυται μέσα σε ένα αεροπλάνο

Ένα Samsung Galaxy S6 εκρήγνυται μέσα σε ένα αεροπλάνο

Το Samsung Galaxy Note 7 γενικά αναφέρεται ως «το τηλέφωνο που εκρήγνυται» αλλά τους τελευταίους μήνες έχουμε δει πολλές άλλες συσκευές να πιάνουν φωτιά, συμπεριλαμβανομένων των iPhones της Apple και άλλα μοντέλα της Samsung.

Galaxy

Είναι αυτονόητο ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των τηλεφώνων που εκρήγνυνται, τόσο πιο ανησυχητικό γίνεται το θέμα, και σήμερα η Samsung έχει πάρει όλη την προσοχή. Και πάλι. Με ένα διαφορετικό τηλέφωνο.

Ένα Samsung Galaxy S6 εξερράγη κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της China Airlines νωρίτερα αυτό το μήνα, γεμίζοντας την καμπίνα με καπνό και προκαλώντας τραυματισμούς στον άνθρωπο που τον κρατούσε. Η πτήση, προσδιορίστηκε ως η CI027, που κατευθυνόταν στο Taipei, όταν ένα Galaxy S6 ξέσπασε σε φλόγες, που προξένησαν στον ιδιοκτήτη μικρά εγκαύματα, ο οποίος γρήγορα το έριξε στο έδαφος.

Οι αεροσυνοδοί κατάφεραν να σταματήσουν την φωτιά πολύ γρήγορα, και κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε, αλλά η καμπίνα γέμισε με καπνό, κάτι το οποίο δεν μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς, πόσο μάλλον εν μέσω μιας πτήσης.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας της Αεροπορίας της Taiwan έχει ήδη ξεκινήσει μια έρευνα, αλλά όπως δήλωσε σε δελτίο τύπου το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Taoyuan και όλοι στο σκάφος αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Η Samsung ακόμη δεν έχει εκδώσει κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα, αλλά η εταιρεία σίγουρα ψάχνει την υπόθεση, έτσι αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες εβδομάδες.

Όσο για τα αίτια της πυρκαγιάς, τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό που είναι σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι το Samsung S6 δεν πάσχει από εκτεταμένα θέματα μπαταρίας, όπως επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση του Note 7. Το πιο πιθανό είναι, η πυρκαγιά να προκλήθηκε από βλάβες ή άλλους παράγοντες, αλλά αυτό μένει να ξεκαθαριστεί από τα εμπλεκόμενα μέρη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS