ΑρχικήbusinessGoogle & Bertelsmann: 10.000 υποτροφίες για Ευρωπαίους προγραμματιστές!

Google & Bertelsmann: 10.000 υποτροφίες για Ευρωπαίους προγραμματιστές!

H Google και η Bertelsmann προωθούν πρωτοβουλίες ψηφιακών δεξιοτήτων σε συνεργασία με το Udacity– 10,000 υποτροφίες είναι διαθέσιμες για Ευρωπαίους προγραμματιστές!

Η Google, η Bertelsmann (η παγκόσμια εταιρεία μέσων, υπηρεσιών και εκπαίδευσης) και το κέντρο elearning Udacity, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στην χρήση φορητών συσκευών στην Ευρώπη.

Επίσης συνεργάζονται στην προετοιμασία σε ευρωπαϊκό επίπεδο των νέων ανθρώπων που εισέρχονται στον επαγγελματικό τομέα μέσω της παροχής σε αυτούς της δυνατότητας να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται και οι οποίες θα τους βοηθήσουν να βρουν μια θέση εργασίας ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.google

“Θέλουμε να βοηθήσουμε και για αυτό χρηματοδοτούμε 10,000 υποτροφίες εκπαίδευσης προγραμματιστών Android σε όλη την Ευρώπη μέσω της Udacity.”

Οι υποψήφιοι προγραμματιστές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μία από 9.000 υποτροφίες για το μάθημα βασικών γνώσεων για το Android και οι πιο έμπειροι προγραμματιστές για μια από τις 1.000 υποτροφίες για το εντατικό πρόγραμμα Associate Android για προγραμματιστές, ένα πρόγραμμα κατάρτισης που οδηγεί σε πιστοποίηση προγραμματιστή Android, ένα βασικό διαπιστευτήριο για τον κλάδο.

Οι αιτήσεις είναι ανοικτές σε https://www.udacity.com/google-scholarships

Την ίδια ώρα, η Bertelsmann επικεντρώνει την επένδυσή της όσον αφορά στο «χτίσιμο των δεξιοτήτων και τις επενδύσεις στην εκπαίδευση, στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και στην εκπαίδευση 1,000 επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Πληροφορικής, της Τεχνολογίας και των Επικοινωνιών, ενώ παράλληλα εμπλουτίζει την επένδυσή της σε συνδυασμό με τα προγράμματα κατάρτισης Udacity.

Επίσης, από την αρχή του επόμενου χρόνου, κάθε μαθητευόμενος που έχει τα προσόντα, σπουδαστής και εκπαιδευόμενος στο Bertelsmann – περίπου 2.000 άνδρες και γυναίκες σε όλη την Ευρώπη – θα κερδίσουν μια υποτροφία Nanodegree.

Με την συνεργασία μας με την Bertelsmann και την Udacity, στόχος μας είναι να κλείσει το χάσμα των ψηφιακών δεξιοτήτων, και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αποκτήσουν δεξιότητες που είναι αναγκαίες για να αποκτήσουν μια θέση εργασίας ή να προωθήσουν την καριέρα τους.

Οι υποτροφίες αυτές είναι μια ευκαιρία για όλους τους υποψήφιους προγραμματιστές να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ευκαιρία να τελειοποιήσουν ψηφιακές δεξιότητες που θα τους βάλει στο δρόμο προς την επιτυχία. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνουν στη συνέχεια!

https://blog.google

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS