ΑρχικήinetΠοιοι δεν ενθουσιάστηκαν απο το Black Friday;

Ποιοι δεν ενθουσιάστηκαν απο το Black Friday;

Black Friday σήμερα, μια ξενόφερτη καταναλωτική μανία που γίνεται μόδα και στην Ελλάδα της κρίσης. Τραγελαφικό; Μπορεί. Αν όμως κάνατε σήμερα μια βόλτα στα καταστήματα  θα διαπιστώνατε πόσοι πέφτουν στην παγίδα του υπερκαταναλωτισμού. Για εσάς που πάτε «κόντρα» στην νέα παράδοση σας παραθέτουμε έξυπνες ιδές που έχουν υιοθετηθεί ήδη στο εξωτερικό και στόχο έχουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα.black-friday

Υποστήριξη του ψηφιακού ακτιβισμού.

Η Lush Cosmetics ανακοίνωση την κυκλοφορία ενός φιλανθρωπικού προϊόντος, το Error 404, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Ψηφιακό Ταμείο για την υποστήριξη του “Access Now”, μιας πρωτοβουλίας κατά του διαδικτυακού shutdown γνωστό και ως “blackouts“. Το “blackouts” είναι ουσιαστικά η αναταραχή του διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων από το κράτος ως μέσω ελέγχου.

Υποστηρίξη των ανεξάρτητων βιβλιοπωλείων.

Πρόκειται για ένα γεγονός που ξεκίνησε από την Αγγλία το 2015 και απευθύνεται στους λάτρεις του βιβλίου που επιθυμούν να ενισχύσουν τους ανεξάρτητους βιβλιοπώληδες. Χρησιμοποιώντας το hashtag  #CivilisedSaturday μπορεί ο ενδιαφερόμενος να δεί ποια κοντινά βιβλιοπωλεία ανήκουν στο πρόγραμμα.

Υποστήριξη των φιλανθρωπικών οργανώσεων για παιδιά.

Τα καταστήματα λιανικής πώλησης FatFace καλούν τον κόσμο σε ένα Fell Good Friday . H εταιρία ανακοίνωσε ότι ένα μέρος του ποσού των εσόδων από τις 21 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου θα διατεθεί σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Υποστήριξη των φιλανθρωπικών οργανώσεων για αστέγους.

Η πρωτοβουλία του καταστήματος PieMinister στην Αγγλία είναι αξιοθαύμαστη. Ουσιαστικά χαρίζει πίτες σε όσους δωρίσουν χρηματικά ποσά ή ότι άλλο επιθυμούν στις φιλανθρωπικές οργανώσεις για αστέγους. Συμμετέχουν καταστήματα από δέκα περιοχές της χώρας και ξεκινάει μετά τις 25 Νοεμβρίου.

Μένει λοιπόν να δούμε αν η ελληνική αγορά θα υιοθετήσει παρόμοιες πρακτικές.Black Friday Black Friday

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS