ΑρχικήinetΤα Star Wars smartphones προσγειώνονται στον πλανήτη γη!

Τα Star Wars smartphones προσγειώνονται στον πλανήτη γη!

Rogue One: A Star Wars Story έρχεται στις 15 Δεκεμβρίου, και για σηματοδοτήσει την απελευθέρωση της ταινίας μια Ιαπωνική εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει δύο προσαρμοσμένες συσκευές smartphone.

star wars-smartphones

Τα smartphones θα ονομάζονται απλά Dark Side Edition και Light Side Edition και θα είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα μαύρο και άσπρο, αντίστοιχα. Έτσι οι πελάτες θα επιλέγουν το  Force allegiance τους, όταν θα πάρουν το μαύρο ή το άσπρο smartphone.

Δυστυχώς οι πιθανότητες να κυκλοφορήσουν αυτά τα τηλέφωνα έξω από την Ιαπωνία είναι ελάχιστες. Αλλά ακριβώς για χάρη τους, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι έχουν να προσφέρουν από άποψη specs.

Πρώτα απ’ όλα ας αναφέρουμε ότι τα τηλέφωνα θα κατασκευαστούν από την Sharp άρα θα προσφέρουν την ίδια διαμόρφωση υλικού και λογισμικού. Η μόνη διαφορά μεταξύ του  Dark Side και Light Side Edition είναι το χρώμα.

Και οι δύο συσκευές έρχονται με οθόνες IGZO 5.3 ιντσών που υποστηρίζουν ανάλυση full HD (1080p), καθώς και δέκτη τηλεόρασης, ένα χαρακτηριστικό που είναι σχεδόν απαραίτητο στην Ιαπωνία, όπου οι πελάτες βλέπουν TV shows στα τηλέφωνα τους.

Τα smartphones είναι εξοπλισμένα με Qualcomm Snapdragon 820 CPUs, 3GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη (επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD). Επιπλέον το smartphone διαθέτει κάμερα των 22,6 megapixel, μαζί με μπαταρία των 3,000 mAh.

Τα θεματικά- Star Wars τηλέφωνα έρχονται με live wallpapers στο εσωτερικό τους, τα οποία θα μοιάζουν με X-Wing ή TIE fighter cockpit (οι λάτρεις των Star Wars γνωρίζουν τι είναι).  Θα έχει επίσης Android 6.0 Marshmallow ελαφρώς προσαρμοσμένο με σκοτεινά και φωτεινά θέματα.

Κάποιες άλλες εφαρμογές έχουν τροποποιηθεί με Star Wars θέματα, όπως το ξυπνητήρι, τα emoticon και τα ringtones. Σύμφωνα με το SoftBank οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τις 2 Δεκεμβρίου, αλλά είναι ήδη διαθέσιμη η προ-παραγγελία τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS