ΑρχικήinetΈνας Redditor έπιασε τη άπιστη γυναίκα του μέσω drone

Ένας Redditor έπιασε τη άπιστη γυναίκα του μέσω drone

drone
Ένας Redditor χρησιμοποίησε drone, για να πιάσει στα πράσα τη γυναίκα του που τον απατούσε!

Οι πλούσιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν ντετέκτιβ για να πιάσουν τις άπιστες συζύγους τους. Οι φαν της τεχνολογίας drones ! Ο χρήστης του Reddit  u/ ugleee χρησιμοποίησε τη σύγχρονη τεχνολογία για να πιάσει τη γυναίκα του επ ‘αυτοφώρω. Υποψιαζόταν ότι η γυναίκα του τον απατούσε, αλλά αντί να προσλάβει ντετέκτιβ, έβαλε έναν drone να την παρακολουθήσει!

Αν και το βίντεο που τράβηξε δεν αποδεικνύει ότι η σύζυγός του έχει άλλη σχέση, ο ugleee αποφάσισε να πάρει συμβουλές από άλλους Redditors σχετικά με το τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια. Πολλοί προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν, άλλοι δίνοντας του συμβουλές και άλλοι μιλώντας γενικότερα για τους λόγους που μπορεί να απατήσει μια γυναίκα το σύντροφό της. Ένα από τα σχόλιά τους είναι το παρακάτω:

“Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι μοιχών κατά τη γνώμη μου. Οι άνθρωποι που ποτέ πραγματικά δεν αναπτύσσουν πραγματικές σχέσεις και απλά αλλάζουν συντρόφους όλη την ώρα, που χαρακτηρίζει κυρίως τους έφηβους ή νέους γύρω στα 20. Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως ωριμάζουν και αλλάζουν αργά ή γρήγορα.

Υπάρχουν όμως και οι δειλοί. Ας πούμε ότι έπαψε να αισθάνεται πράγματα για τον τύπο 5,6,7 χρόνια πριν. Αν όμως του το έλεγε αυτό άμεσα, θα ήταν μεν δύσκολο, αλλά θα μπορούσε τώρα να είναι ελεύθερη. Αλλά οι δειλοί άνθρωποι, απλά μένουν και λένε ψέματα.

Φαίνεται ότι ο ugleee έχει προβλήματα στο γάμο του από το 2014. Πολλοί Redditors επεσήμαναν ότι το γεγονός ότι απλώς πήρε στο αυτοκίνητο κάποιου, όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο δεν σημαίνει απιστία και συμβουλεύουν τον ugleee να ρωτήσει απευθείας τη σύζυγό του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS