ΑρχικήinetΛίγα λόγια για το νέο ηχείο Core

Λίγα λόγια για το νέο ηχείο Core

Παλιά η ποιότητα ενός ηχείου καθαριζόταν μόνο από τον ήχο. Αυτοί οι καιροί έχουν περάσει προ πολλού καθώς πλέον ένα καλό ηχείο κρίνεται από την φορητότητα και την ευελιξία του. Σημασία επίσης έχουν οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες streaming, οι επιλογές multiroom και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ενώ λοιπόν είναι αναμφισβήτητο ότι ο ήχος δεν έχει τόση σημασία, το Core της  Mass Fidelity επιμένει πως ο ήχος είναι αυτό που μετράει.Core

Το Core παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο (έξι ίντσες πλατύ και τέσσερις  ίντσες ψηλό) διαθέτει τεράστια ισχύ ήχου. Οι ακουστικές κιθάρες, τα φωνητικά και τα ηλεκτρονικά beats ακούγονται με μεγάλη σαφήνεια και ηρεμία. Επιπλέον, το μικρό αυτό μηχάνημα παράγει μια εντυπωσιακή ηχητική σκηνή.

Το Cοre διαθέτει πέντε drivers. Τα αριστερά και δεξιά ζεύγη συνεργάζονται μέσω ενός κοινού πεδίου κύματος για την δημιουργία “virtual speakers”.

Η τεχνική αυτή βοηθάει στην καλύτερη εξάπλωση του ήχου που σε συνδυασμό με την άψογη διαύγεια του οδηγεί σε ενα εντυπωσιακό για μια τόσο μικρή συσκευή αποτέλεσμα.

Η ρύθμιση του Bluetooth διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα. Οι θύρες στο πίσω μέρος σας επιτρέπουν να συνδέσετε ένα ασύρματο ή ενσύρματο subwoofer για πιο πλούσιο ήχο. Μπορείτε να συγχρονίσετε μέχρι και οχτώ Cοre να παράγουν ταυτόχρονα τον ίδιο ήχο.

Δεν διαθέτει μεγάλη ένταση ήχου γεγονός που δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα καθώς είναι επαρκείς για να γεμίσει ένα μεγάλο δωμάτιο. Επιπλέον ένα τόσο μικρό ηχείο δεν θα μπορούσε να παράγει καθαρό ήχο σε μεγάλη ένταση.

Κοστίζει 550,11 ευρώ αλλά μην αποθαρρύνεστε γιατί είναι σίγουρο ότι το Cοre θα σας ανταμείψει με την  ποιότητα που θα σας προσφέρει.cοre

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS