ΑρχικήsecurityΤο Pornhub πάει Λύκειο! Η πιο αμήχανη παρουσίαση ασφαλείας!

Το Pornhub πάει Λύκειο! Η πιο αμήχανη παρουσίαση ασφαλείας!

pornhub-παρουσίαση

Πρόκειται για ένα περιστατικό παρουσίασης στο internet σε τάξεις του λυκείου που πήγε εξαιρετικά στραβά.

Ο σούπερ σταρ και πρώην παίκτης των 49ers, Jarryd Hayne έγινε κατακόκκινος από ντροπή, αφού εικόνες από το site ενηλίκων εμφανίστηκαν ξαφνικά, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Ενώ μιλούσε σε μια ομάδα μαθητών του λυκείου, για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, φαίνεται πως κάποιος χάκαρε την παρουσίασή του και άρχισε να παίζει ένα βιντεάκι Pornhub στην τάξη. Ο Hayne έδινε μία παρουσίαση σχετικά με τους κινδύνους από τη χρήση δημόσιων WiFi για λογαριασμό της Norton Security όταν ξαφνικά άρχισαν να παίζουν μια σειρά από βιντεάκια του Pornhub μπροστά στους εμβρόντητους μαθητές του σχολείου!

42-0-xsi-92e89f110ab9984f845d842f970ef6a1

Το τηλέφωνο του Hayne ήταν συνδεδεμένο με ένα δημόσιο δίκτυο wi-fi, εμφανίζοντας το ιστορικό περιήγησης του, ως μέρος του μαθήματος, όταν άσεμνες εικόνες εμφανίστηκαν στην οθόνη μπροστά σε πάνω από 200 φοιτητές του σχολείου Robina State.

Ο Hayne προσπάθησε να μην γελάσει με τις εικόνες, συμπεριλαμβανομένων άσεμνων πράξεων και τόπλες γυναικών, οι οποίες παρέμειναν στην οθόνη για αρκετά δευτερόλεπτα πριν ο πρώην παίκτη σηκώσει το τηλέφωνό του ψηλά για να δηλώσει την αθωότητά του. Οι μαθητές ξέσπασαν σε ένα νευρικό γέλιο, ενώ μια δασκάλα έσπευσε να τους ηρεμήσει.

«Ήταν αμήχανο» παραδέχτηκε ο Hayne. «Έκλεισα το τηλέφωνό μου αμέσως για να αποσυνδεθεί.»

Ο Hayne είπε ότι οι εικόνες δεν ανήκουν σε αυτόν και ότι η παρουσίασή του χακαρίστηκε. Η ιστοσελίδα του Pornhub εμφανίστηκε πάνω από την ενεργό περιήγηση του Hayne, που περιείχε κυρίως αθλητικές εικόνες.

Ο Paul Savvides του Norton Security, επιβεβαίωσε ότι οι εικόνες δεν ήταν από το τηλέφωνο του Hayne. Ο Savvides είπε ότι οι εικόνες προέρχονται από ένα smartphone της Samsung, ενώ o Hayne είχε ένα iPhone. Από τις εκθέσεις φαίνεται ότι ένας άγνωστος χάκερ πραγματοποίησε μια επίθεση man-in-the-middle (MITM) κατά την παρουσίαση και ήταν σε θέση να περάσει τις ακατάλληλες εικόνες που αποθηκεύτηκαν στο smartphone του.

Η ειρωνεία στο όλο θέμα είναι ότι ο Haynes έδινε μια παρουσίαση για να δείξει πώς οι hackers μπορούν να χρησιμοποιήσουν (MITM) επιθέσεις για να πάρουν τον έλεγχο των smartphone και των φορητών υπολογιστών που χρησιμοποιούν δημόσια WiFi.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS