ΑρχικήinetΑκόμα περισσότερες πληροφορίες για το Galaxy S8

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το Galaxy S8

Μέρα με την μέρα οι φήμες για το νέο Samsung Galaxy S8 αυξάνονται μανιωδώς. Φαίνεται ότι πολλοί είναι αυτοί που αναμένουν το καινούριο μοντέλο της Samsung τελικά. Για εσάς λοιπόν που δεν βλέπεται την ώρα να το αποκτήσετε, παρακάτω σας έχουμε και άλλες λεπτομέρειες για τη συσκευή που ελπίζουμε να σας ενθουσιάσουν.Galaxy S8

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές το νέο Galaxy θα διαθέτει οθόνη 2Κ ανάλυσης. Επιπλέον η εταιρεία αποφάσισε να ελαττώσει τις άνω και κάτω προσόψεις του κινητού και όχι τις πλαϊνές που συναντάμε σε προηγούμενη έκδοση. Με την αλλαγή αυτή θα δίνεται η αίσθηση μεγαλύτερης οθόνης. Όπως και το S7, η νέα έκδοση θα διαθέτει καμπυλωτή οθόνη, αυτή τη φορά όμως με OLED M8  τεχνολογία η οποία θα προσφέρει καλύτερη απόδοση αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Επίσης έρχεται για πρώτη φορά σε συσκευή Samsung η εγκατάσταση διπλής κάμερας.

Σε προηγούμενες αναφορές  είχε ειπωθεί η πιθανότητα κατάργησης του “home bottom” στη συσκευή. Υποστηρίζεται πως η παράληψη αυτή θα αποτελέσει πρόβλημα στην λειτουργικότητα του κινητού οπότε η εταιρεία έχει ακόμα το ενδεχόμενο υπό επεξεργασία.

Συνεχίζοντας, στο νέο Galaxy  τα πλήκτρα απενεργοποίησης και ρύθμισης ήχου που βρίσκονται στις πλαϊνές προσόψεις πλέον θα είναι αφής ενώ η φόρτιση θα γίνεται μέσω ενός ασύρματου 3-coil φορτιστή. Τι καινούριο προσφέρει ο 3-coil ασύρματος φορτιστής; Μα φυσικά πιο γρήγορη και εύκολη φόρτιση. Galaxy S8

Απ’ ότι φαίνεται η Samsung θέλει να εισάγει πολλά καινούρια χαρακτηριστικά στο Galaxy S8 με στόχο την ικανοποίηση των καταναλωτών της που δυσαρέστησε το τελευταίο χρόνο με το σκάνδαλο του Note 7 . Το μόνο σίγουρο είναι πως ήδη έχει τραβήξει την προσοχή μας και αναμένουμε την επίσημη κυκλοφορία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS