ΑρχικήinetApple: Ενδεχόμενο κυκλοφορίας νέου Magic Keyboard

Apple: Ενδεχόμενο κυκλοφορίας νέου Magic Keyboard

 Όπως όλοι γνωρίζουμε η Apple έχει κυκλοφορήσει τα MacBook Pro με Touch Bar και Touch ID. Αυτό που πιθανώς να μην γνωρίζουμε και πολλοί διερωτόμαστε είναι αν η καινούρια OLED οθόνη θα διαθέτει αυτόνομο και ασύρματο Magic Keyboard.%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b9%cf%88-%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%b2%ce%bf%ce%b1%cf%81%ce%b4

Η Apple πάντως δεν έχει ανακοινώσει κάποια πιθανή καινούρια κυκλοφορία. Εφόσον λοιπόν η εταιρεία δεν έχει σκεφτεί πως θα μπορούσε να είναι το νέο πληκτρολόγιο , ένας χρήστης του διαδικτύου έρχεται να της δώσει την λύση. Σχεδίασε μια νέα έκδοση του Magic Keyboard με γκρίζο- ασημί χρώματα, μαύρα πλήκτρα και περιοχή αριθμητικού πληκτρολογίου.

Αν το καλοσκεφτούμε ο συνδυασμός αυτός δεν θα ήταν καθόλου κακός. Θα είχαμε την δημιουργία μιας συσκευής με μαύρα πλήκτρα στο Magic Keyboard, με αριθμητικό πληκτρολογίο και το OLED Touch Bar.

Να σημειώσουμε πως η ιδέα προσθήκης αριθμητικού πληκτρολογίου θα μπορούσε να αποτελέσει την λύση στο πρόβλημα διάρκειας ζωής της μπαταρίας των συσκευών Αpple. Με την διεύρυνση του Magic Keyboard θα δοθεί η δυνατότητα στην Αpple να εγκαταστήσει μια μεγαλύτερη μπαταρία η οποία θα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Όπως είναι λογικό, αν το Magic Keyboard αναβαθμιστεί θα αλλάξει και η τιμή πώλησης του, κάτι που μπορεί να δυσαρεστήσει ιδιαίτερα τους λάτρης της τεχνολογίας. Υπολογίζεται πως εφόσον το Αpple Magic Keyboard κοστίζει 89 ευρώ, η καινούρια έκδοση θα αγγίξει τα 135 με 180 ευρώ. Βέβαια, η εταιρεία μπορεί να το παρέχει σε μελλοντικές συσκευές iMacs, Mac Pros και Mac minis.

Προς το παρόν, η Αpple δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για πιθανή κυκλοφορία της έκδοσης. Οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να  περιμένουμε αν θα δεχτεί την πρόκληση.appleee

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS