ΑρχικήinetΣχεδιάζει η Apple ένα iPhone που λυγίζει;

Σχεδιάζει η Apple ένα iPhone που λυγίζει;

hqdefault-iPhone

Φαίνεται πως η Apple εργάζεται πάνω σε ένα iPhone που μπορεί να λυγίσει στη μέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Apple έχει καταφέρει να πάρει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα εύκαμπτο και με αναδιπλούμενη οθόνη κινητό, που ο κολοσσός Cupertino έχει επιδιώξει από το 2013.

Σύμφωνα με το site Patently Apple, αυτή η νέα ευρεσιτεχνία δείχνει «μια νέα ηλεκτρονική συσκευή ενός iPhone που λυγίζει κατά μήκος ενός εύκαμπτο τμήματος, σαν μία εύκαμπτη ραφή που συνδέεται με ένα μεντεσέ.»

Όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες περιλαμβάνονται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, όπως το πώς θα μπορούσε να λειτουργεί η εύκαμπτη οθόνη, αλλά φαίνεται πως ουσιαστικά μια νέα τεχνολογία που θα επικεντρώνεται σε δομές αγώγιμων νανοσωλήνων άνθρακα που είναι εύκαμπτοι και ανθεκτικοί στην έντονη πίεση και τις ρωγμές.

Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας:

Τα αγώγιμα μονοπάτια νανοσωλήνων άνθρακα μπορούν να σχηματίσουν διαδρομές σήματος που είναι εύκαμπτες και ανθεκτικές σε ρωγμές. Οι δομές νανοσωλήνων άνθρακα μπορούν να ενσωματωθούν σε καλώδια σήματος όπως εύκαμπτα καλώδια κυκλώματος, άκαμπτα τυπωμένα κυκλώματα, τυπωμένα κυκλώματα που περιλαμβάνουν άκαμπτα τμήματα με εύκαμπτες ουρές, τμήματα των δομών της οθόνης, τμήματα της αφής, αισθητήρες , οθόνες, δομές κάμερας, δομές κεραίας, δομές στέγασης, εσωτερικές δομές συσκευής, ηλεκτρικά εξαρτήματα, υποστρώματα, άλλες κατασκευές ή συνδυασμούς αυτών των δομών.

Ενώ τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας κατατίθενται όλη την ώρα, δεν είναι απαραίτητο ότι κάθε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μετατρέπεται σε ένα τελικό εμπορικό προϊόν ή ακόμα και ένα πρωτότυπο. Είτε θα γίνει είτε όχι, το αν θα είμαστε σε θέση να δούμε ένα αναδιπλούμενο iPhone από την Apple, μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS