ΑρχικήinetΤο Pornhub προσφέρεται να αγοράσει την Vine του Twitter

Το Pornhub προσφέρεται να αγοράσει την Vine του Twitter

pornvine-796x448-Pornhub

Το Pornhub έκανε μία προσφορά στο Twitter για την υπηρεσία βίντεο 6 δευτερολέπτων Vine.

Τώρα που όλοι γνωρίζουμε ότι το Twitter τερματίζει υπηρεσία βίντεο 6 δευτερολέπτων του, το Pornhub έχει αναδειχθεί ως ο πιο απίθανος αγοραστής για το Vine. Νωρίτερα την Πέμπτη, η πιο δημοφιλής micro-blogging ιστοσελίδα, ανακοίνωσε την λήξη της υπηρεσίας βίντεο Vine και το Pornhub φαίνεται πως βρήκε ένα νέο μέσο για τα NSFW βίντεό του.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του τερματισμού του Vine, η ιστοσελίδα ενηλίκων έσπευσε να σώσει την υπηρεσία. Με μια επιστολή του, ο VP του Pornhub, Corey Price ζήτησε από τον CEO του Twitter, Jack Dorsey την αγορά των δικαιωμάτων του Vine.

Ο Price είπε επίσης στον Dorsey ότι θα αναδιαμορφώσει το Vine στο «NSFW Glory» του.Η προσθήκη της υπηρεσίας είναι ιδανική για τις ανάγκες του. Ένα «κλιπ πορνό έξι δευτερολέπτων» είναι περισσότερο από αρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους να το απολαύσουν.

Η επιστολή δεν αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της τιμής που το Pornhub διατίθεται να πληρώσει για το Vine. Το Twitter δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με αυτό. Είναι γνωστό ότι το Pornhub θέλει να είναι στη δημοσιότητα, όποτε υπάρχει είδηση. Πρόσφατα είχε ανακοινώσει μια ανταμοιβή $ 50.000 για πληροφορίες σχετικά με τους ληστές της Kim Kardashian. Το δωμάτιο του ξενοδοχείου της Kim Kardashian στο Παρίσι, διαρρήχτηκε από άγνωστους ληστές, οι οποίοι απέσπασαν κοσμήματα αξίας $ 11 εκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένου του δαχτυλιδιού αρραβώνων 4.350.000 $, που της δόθηκε από τον σύζυγό της, Kanye West.

Έχει επίσης ανακοινώσει ότι τα 360 μοιρών VR βίντεό του θα λειτουργούν στο σετ PlayStation VR που ανακοινώθηκε πρόσφατα, το οποίο θα είναι προς πώληση για περίπου $ 400. Το Pornhub θέλει να έχει το πλεονέκτημα στον πολυαναμενόμενο κόσμο του VR, αφού όλες οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν περιεχόμενο VR.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS