ΑρχικήinetMicrosoft Creators Update: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την αναβάθμιση

Microsoft Creators Update: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την αναβάθμιση

 Η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση Windows 10 Redstone 2 ή αλλιώς  Creators Update θα εισάγει μια τεράστια γκάμα αλλαγών μερικές από τις οποίες η Microsoft έχει ήδη επιβεβαιώσει και άλλες που ακόμα πειραματίζεται.

Μια από τις αλλαγές του Creators Update είναι τα νέα στιλιστικά μοτίβα που θα υπάρξουν για το Windows Store και προσφέρουν μεγαλύτερη υποστήριξη για τα θέματα.

Παράλληλα η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης θεμάτων στο  Store κατασκευασμένα είτε από την ίδια είτε από τρίτους στους οποίους θα έχει παραχωρήσει άδεια, πληρώνοντας ένα συμβολικό αντίτιμο.Microsoft Creators Update

Αυτό μας παρουσιάζει ουσιαστικά και ένα screenshot που δημοσιεύτηκε πρόσφατα το οποίο βέβαια δεν επιβεβαιώνει τις φήμες καθώς η εταιρεία δεν έχει κάνει επίσημη δήλωση και η ιδέα της  βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο.

Μέχρι τώρα η Microsoft προσέφερε μια αποθήκη θεμάτων τα οποία μεταφέρονταν με μορφή  MSStyle αρχείου αλλά δεν επέφεραν ιδιαίτερες αλλαγές.

Ουσιαστικά, απλώς άλλαζαν το χρώμα της γραμμής εργασιών ή τον ήχο ή την μορφή του κέρσορα. Αν όμως τα θέματα δημοσιευτούν στην αγορά θα επιφέρουν μια πιο αναπτυγμένη λειτουργικότητα συμπεριλαμβανομένου αλλαγών στο λειτουργικό σύστημα όπως Action Center και File Explorer.

Επιπλέον, ο διαχειριστής αρχείων της Microsoft θα μπορούσε να χρησιμοποιείται παγκοσμίως με αποτέλεσμα να επεκτεινόταν η υποστήριξη θεμάτων στην εφαρμογή παρόλο που πολύ πιθανό η εταιρεία να εισάγει πρώτα τα φωτεινά και σκοτεινά οπτικά στυλ.

Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι πως για την ώρα η Microsoft δοκιμάζει και επεξεργάζεται τα νέα αυτά χαρακτηριστικά. Πιθανότατα, οι αλλαγές αυτές να τεθούν επίσημα σε λειτουργία σε λίγους μήνες και πριν ακόμα η εταιρεία κυκλοφορήσει το Creators Update.  microsoft2

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS