ΑρχικήReviewsΚυκλοφόρησε ο Hands Free ελεγκτής κιθάρας MIDI

Κυκλοφόρησε ο Hands Free ελεγκτής κιθάρας MIDI

z6sp-w-rib-bffd-prl-angle2-min-MIDI

Οι λάτρεις και οι παθιασμένοι μουσικοί που ασχολούνται με την ηλεκτρική κιθάρα, σίγουρα θα ενθουσιαστούν με τον νέο Hands Free ελεγκτή κιθάρας MIDI.

Ο Evan Kale, έχει δημιουργήσει έναν νέο hands free MIDI ελεγκτή κιθάρας, χρησιμοποιώντας λίγο από το hardware και την κωδικοποίηση Arduino, για την κατασκευή του touchless ελεγκτή, ο οποίος σας επιτρέπει να ελέγχετε ένα άλλο φαινόμενο, συσκευή, εργαλείο ή λογισμικό καθώς παίζετε την κιθάρα σας.

Ελέγξτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το project, τι θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε το δικό σας και επίσης τι θα είστε σε θέση να ελέγχετε μόλις δημιουργήσετε αυτόν τον touchless ελεγκτή MIDI.

https://www.youtube.com/watch?v=VvcfjYZITnc

Χρησιμοποιώντας ένα Arduino, μαζί με έναν ταλαντωτή Colpitts και κάποια άλλα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, ο Kale έχει καταλήξει σε ένα μάλλον μοναδικό interface για την κιθάρα του. Αντί να χρησιμοποιεί ένα πεντάλ ποδιού, έβαλε μια λωρίδα αλουμινόχαρτου μέσα από ένα γάντι χωρίς δάχτυλα, στη συνέχεια προσάρμοσε ένα κατασκευασμένο από τον ίδιο πηνίο ανιχνευτή μετάλλων και ένα κύκλωμα στο πίσω μέρος.

Αυτό του επιτρέπει να παίζει την κιθάρα του, στη συνέχεια να αλλάζει τον ήχο μετακινώντας το χέρι του μακριά και προς τις χορδές σαν είσοδο του MIDI. Ένα ιδιαίτερα έξυπνο gadget, και όπως πάντα ο Kale περιγράφει τα πάντα με το δικό του αστείο τρόπο στο βιντεάκι του!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS