ΑρχικήReviewsArduino-powered κλειδαριά κλειδώνει αυτόματα,στην Incognito λειτουργία

Arduino-powered κλειδαριά κλειδώνει αυτόματα,στην Incognito λειτουργία

O Mike, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Useless Duck Company, έχει δημιουργήσει μια Arduino-powered κλειδαριά πόρτας, που την κλειδώνει αυτόματα όταν ανοίγετε ένα παράθυρο Ανώνυμης περιήγησης στο web browser σας. Σε ένα βίντεο στο YouTube, ο Mike δείχνει πώς λειτουργεί όλο αυτό.

Πρέπει πάντα να δουλεύουμε σκληρά για να διατηρήσουμε την ιδιωτικότητά μας κατά τη διάρκεια του χρόνου που περνάμε μόνοι μας. Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης φροντίζει για το καλύτερο βοηθώντας να εξαλείψετε τυχόν ίχνη από τον ελεύθερο χρόνο σας. Τι γίνεται όμως με εκείνους που είναι στο ίδιο σπίτι και εμείς απλά ξεχνάμε να κλειδώσουμε την πόρτα;

Arduino-powered κλειδαριά κλειδώνει αυτόματα,στην Incognito λειτουργία

Εδώ, λοιπόν, έρχεται μια Arduino-powered κλειδαριά πόρτας για να μας σώσει από τέτοια σενάρια. Η κλειδαριά της πόρτας είναι συνδεδεμένη με έναν υπολογιστή συνδεδεμένο με μια Arduino πλακέτα μέσω ενός servo που κλειδώνει την πόρτα μόλις ανοίξετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στον web browser σας. Ακούγεται σαν αρκετά, σαν ένα επιπρόσθετο επίπεδο ασφαλείας.

Η αυτοματοποιημένη κλειδαριά της πόρτας έχει σχεδιαστεί από τον Mike, ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Useless Duck Company. Στο βίντεο, ο Mike κάνει την επίδειξη της Arduino-powered κλειδαριάς της πόρτας του. Επίσης, η πόρτα ξεκλειδώνει γρήγορα μόλις κλείσετε το παράθυρο ανώνυμης περιήγησης.

Η εφεύρεση του Mike είναι βολική για όταν θέλετε να κάνετε έκπληξη στη φίλη σας ή αν θέλετε να κάνετε κάποια «ερευνητική εργασία» στο διαδίκτυο. Ο ίδιος σχεδιάζει να κατασκευάσει μια παραλλαγή της Arduino-powered κλειδαριάς του με μια πιο εύκολη χρήση.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και σε άλλες εφευρέσεις τεχνολογίας του Mike στο κανάλι του στο YouTube.

Παρακολουθήστε το βίντεο και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας:

[su_youtube url=”https://youtu.be/ZmYSHzu7W9Q” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS