ΑρχικήbusinessΗ Samsung παραιτείται από το μοντέλο Note 7

Η Samsung παραιτείται από το μοντέλο Note 7

samsung-galaxy-Note-7-aa-autom3otices-ryan-vergara-7-of-23-840x561

Αυτό ήταν. Αφού ζήτησε από τους μεταφορείς να σταματήσουν τις πωλήσεις εν μέσω αρκετών αναφορών για αντικατάσταση συσκευών Note7 που εξερράγησαν ή πήραν φωτιά, η Samsung σταματάει τώρα τη παραγωγή του τηλεφώνου εντελώς.

Η είδηση έρχεται μέσω του Associated Press και της Wall Street Journal. Τη Δευτέρα, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα «προσαρμόσει προσωρινά» την παραγωγή του Galaxy Note7. Τώρα όμως η κίνηση αυτή της εταιρείας είναι μόνιμη.

Η Samsung δήλωσε την Τρίτη ότι έχει αποφασίσει να σταματήσει οριστικά την παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου για την ασφάλεια των καταναλωτών.

“Έχοντας την ασφάλεια των πελατών μας ως ύψιστη προτεραιότητά μας, έχουμε αποφασίσει να σταματήσουμε τις πωλήσεις και την παραγωγή του Galaxy Note 7”, δήλωσε η εταιρεία.

Η είδηση δεν είναι απροσδόκητη. Μία σύντομη ανασκόπηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κινητό είναι αρκετή για να το καταλάβουμε.

Το τηλέφωνο εγκαινιάστηκε επίσημα στα μέσα Αυγούστου με πολύ καλές κριτικές. Αλλά η Samsung αναγκάστηκε να το ανακαλέσει σε παγκόσμιο επίπεδο το Σεπτέμβριο μετά από αρκετές εκθέσεις από δεκάδες χρήστες ότι το τηλέφωνο έπαιρνε φωτιά. Το πρόγραμμα αντικατάστασης ξεκίνησε μια εβδομάδα αργότερα, αλλά ορισμένες συσκευές αντικατάστασης που υποτίθεται ότι ήταν ασφαλείς παρουσίασαν την ίδια συμπεριφορά.

Η επόμενη κίνηση της Samsung δεν είναι σαφής σε αυτό το σημείο: Θα μπορούσε να προσπαθήσει να τροποποιήσει λίγο το Note7 και να κυκλοφορήσει γρήγορα μια ενημερωμένη, σταθερή έκδοση, αλλά αυτό φαίνεται πολύ απίθανο τη δεδομένη στιγμή. Θα μπορούσε επίσης να περιμένει απλά μέχρι την επόμενη νέα κυκλοφορία βασικών μοντέλων τηλεφώνων της, που πιθανότατα θα ονομάζεται Galaxy S8 και το Galaxy S8 Edge – οι τρέχουσες φήμες δείχνουν ως μια πιθανή ημερομηνία το Φεβρουάριο του 2017, αλλά η εταιρεία δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα αυτό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS