ΑρχικήinetΤέλος και για το TorrentHound

Τέλος και για το TorrentHound

Μετά από μια δεκαετία λειτουργίας, το TorrentHound ανακοίνωσε σήμερα στο TF ότι σταματάει την λειτουργία του με μια μόνο λέξη: “Finito”

Το TorrentHound αφήνει πίσω του εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες, αν και ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει το επίπεδο των γιγάντων του είδους: The Pirate Bay, Torrentz και KickAss Torrents.

Έτσι τρία από τα μεγαλύτερα torrent sites σταμάτησαν να λειτουργούν κάτω κατά τους τελευταίους μήνες. Το Pirate Bay δείχνει να είναι περισσότερο ανθεκτικό αλλά τα KickAss Torrents και Torrentz, υπέκυψαν στις πιέσεις.pirate-flag TorrentHound

Αν και μικρότερο το TorrentHound δεν ήταν μπορούσε να αποφύγει τις καταγγελίες των κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων. Το πρόβλημα άρχισε με τον αποκλεισμό της ιστοσελίδας σε αρκετές χώρες, αν και πάντα έβρισκε τον τρόπο να παραμένει online. Mέχρι σήμερα.

Το TorrentFreak συμπεραίνει ότι το κλείσιμο της ιστοσελίδας προήλθε λόγω των συνεχιζόμενων πιέσεων από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Λίγο αργότερα, όμως, ο ιδρυτής της ιστοσελίδας TorrentHound επικοινώνησε με το TF και ανακοίνωσε για να εξηγήσει τον τερματισμό λειτουργίας του site:

“Είναι ένας συνδυασμός μικρής κίνησης, λίγων εσόδων και του ότι οι λογαριασμοί μας (έξοδα) συσσωρεύονται. Στη συνέχεια, προσθέστε και τους συνεχώς αυξανόμενους αντί-πειρατικούς παράγοντες, απλά δεν άξιζε ο πονοκέφαλος πια.”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS