ΑρχικήinetMicrosoft Project Scorpio Η πιο ισχυρή κονσόλα.. που δεν υπάρχει

Microsoft Project Scorpio Η πιο ισχυρή κονσόλα.. που δεν υπάρχει

Η Microsoft αποκάλυψε το νέο Xbox One S στην E3 που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Η εταιρεία μίλησε για το νέο Project Scorpio ένα εσωτερικό project που αναπτύσσει την επόμενη γενιά κονσόλας Xbox. Μιλάμε για δυνατότητες full 4K και VR.Project Scorpio E3

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος του Xbox, εξήγησε ότι το Project Scorpio θα δώσει την “πιο ισχυρή κονσόλα που κατασκευάστηκε ποτέ.” Ο Spencer έδωσε σαν παράδειγμα το Halo 5 και τι θα μπορεί να κάνει το Project Scorpio. Φυσικά θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση, εξηγώντας ότι το Xbox One μπορεί ήδη να δώσει ανάλυση 4K, αλλά το rating πέφτει αυτόματα για να αποφευχθεί το υποτονικό gaming.

Το νέο Project Scorpio αναμένεται να κυκλοφορήσει, μάλλον με άλλο όνομα κατά το 2017. Η Microsoft εξακολουθεί να αναπτύσσει την κονσόλα, καιο Spencer αποκάλυψε ότι η απόφαση της εταιρείας να αποκαλύψει αυτές τις πρόωρες πληροφορίες έρχεται σαν μέρος του στόχου για μεγαλύτερη διαφάνεια στη σχέση με τους πελάτες.

(Χμμ, ναι: Ξέχασε να πει και το WWDC 2016 της Apple, αλλά αυτά δεν λέγονται. Η χρονική στιγμή ανακοίνωσης του Project Scorpio συνέπεσε με τo event προγραμματιστών της Apple όπου η εταιρεία ανακοίνωσε νέα λειτουργικά συστήματα για όλες τις πλατφόρμες της.)

«Είναι τρελό να ανακοινώνουμε κάτι τόσο νωρίς. Αλλά αν μπω στα παπούτσια του πελάτη μας, θέλω να είμαι σε θέση να γνωρίζω τις επιλογές για το τι κονσόλα Θέλω να αγοράσω με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.” ανέφερε ο Spencer.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS