ΑρχικήinetKickass Torrents η πρώτη Torrent σελίδα με two-factor authentication

Kickass Torrents η πρώτη Torrent σελίδα με two-factor authentication

H γνωστή ιστοσελίδα Kickass Torrents (KAT) πρόσθεσε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τους χρήστες της, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) μέσα από τον λογαριασμό τους.

Kickass Torrents

Η νέα προσθήκη είναι γνωστή σαν two-factor authentication ή εν συντομία 2FA και προσθέτει είναι ένα δεύτερο επίπεδο ελέγχου εκτός από τον κωδικό πρόσβασης.

Αν ενεργοποιηθεί σε ένα λογαριασμό, ο χρήστης εκτός του ότι θα πρέπει να εισάγει το σωστό όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να εισάγει και ένα δεύτερο κωδικό, που αποστέλλεται σε αυτόν μέσω email ή σαν SMS στο τηλέφωνο του.

To 2FA είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό σε μεγάλες υπηρεσίες του Web όπως το Facebook και την Google, και ίσως φαίνεται υπερβολή για μια ιστοσελίδα torrent.

Σίγουρα όμως υπάρχουν και κάποιοι που θα εκτιμήσουν τη χειρονομία του Kickass Torrents.

Αν έχετε λογαριασμό στο ΚΑΤ και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το νέο χαρακτηριστικό, συνδεθείτε στο site, και ενεργοποιήστε το από τις Ρυθμίσεις που θα δείτε αν βάλετε το ποντίκι σας στο όνομα χρήστη, στην πάνω δεξιά γωνία.

Οι διαχειριστές του ΚΑΤ συνιστούν στους χρήστες να χρησιμοποιούν εφαρμογές για κινητά, όπως τις OTP Auth ή Free OTP και αναφέρουν ότι καλή θα ήταν η αποφυγή του Google Authenticator.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS