ΑρχικήinetIridium GO! Μετατρέψτε κάθε smartphone σε δορυφορικό τηλέφωνο

Iridium GO! Μετατρέψτε κάθε smartphone σε δορυφορικό τηλέφωνο

Θέλετε ένα δορυφορικό τηλέφωνο, ενσωματωμένο στο smartphone σας αντί για κάποια ογκώδη συσκευή; Το Iridium GO! είναι αυτό που χρειάζεστε….. αλλά προσοχή.Iridium GO satellite hot spot

Η συσκευή Iridium GO! μοιάζει με μια κανονική φορητή συσκευή hotspot που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε τις συσκευές σας σε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Αντί όμως μια συμβατική σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, η συσκευή συνδέεται με τους δορυφόρους επικοινωνιών της Iridium που βρίσκονται σε τροχιά περίπου 500 μίλια πάνω από τη Γη.

Με την Iridium GO! μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές δορυφορικά, χρησιμοποιώντας το Wi-Fi της Iridium που σας επιτρέπει να κάνετε τα εξής:

Πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων
Γρήγορο GPS ή μηνύματα check-in
Εύκολες ρυθμίσεις σας
Αποστολή δημοσιεύσεων στο Twitter
Ενεργοποίηση έκτακτης ανάγκης SOS

Το Iridium GO! είναι κατασκευασμένο με πρότυπα MIL-STD 810F spec και είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη (IP65).

Έρχεται με μια μπαταρία που διαρκεί για περίπου 7 ώρες χρήσης και 16 ώρες αναμονής.

Ας δούμε όμως και τα μειονεκτήματα που θα πρέπει να γνωρίζουν οι “κοινοί θνητοί” που ονερεύονται δορυφορική συσκευή.

Κατ ‘αρχάς, η συσκευή δεν είναι φθηνή. Η συσκευή και μόνο θα σας κοστίσει περίπου 800 δολάρια, και “λεπτά δεδομένων” είναι επίσης ακριβά (1000 “data minutes” κοστίζουν περίπου άλλα 800 δολάρια).

Η ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων είναι αργή. Πολύ αργή ακόμη και σε σύγκριση με τις 3G ταχύτητες. Το εργαλείο δεν θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο.

Παρά τα μειονεκτήματα, αν θέλετε ή πρέπει να παραμένουν συνδεδεμένοι όταν δεν υπάρχει καμία σύνδεση είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να το καταφέρετε και λειτουργεί εκπληκτικά καλά, αν δεν περιμένετε απόδοση 3G/4G από την υπηρεσία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS