ΑρχικήinetΔιανομή openSUSE Leap 42.1

Διανομή openSUSE Leap 42.1

Το openSUSE μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις καλύτερες διανομές Linux στον κόσμο επειδή είναι ανοικτή, διάφανη, ιδιαίτερα φιλική προς τον κάθε χρήστη καθώς βέβαια αποτελεί κομμάτι της παγκόσμιας κοινότητας Ελεύθερου Λογισμικού και Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα.dt1

Οι στόχοι του έργου είναι:

    • Να κάνει το οpenSUSE Linux την ευκολότερη διανομή Linux και την πιο διαδεδομένη πλατφόρμα ανοικτού λογισμικού.
    • Να παρέχει ένα περιβάλλον για τη συνεργασία των ατόμων για τη συγγραφή σε ανοικτό κώδικα

Να προωθήσει την ανάπτυξη σε ανοικτό κώδικα και να απλοποιήσει τη διαδικασία δημιουργίας πακέτων για να κάνει το οpenSUSE Linux μια πλατφόρμα την οποία θα επιλέγουν τόσο νέοι χρήστες όσο και πιο έμπειροι προγραμματιστές

Η διανομή οpenSUSE είναι μια σταθερή, εύκολη και ολοκληρωμένη διανομή γενικής χρήσεως.

Στοχεύει στους χρήστες και τους προγραμματιστές που δουλεύουν σε προσωπικούς υπολογιστές ή σε εξυπηρετητές. Είναι ιδανική για αρχάριους, για έμπειρους χρήστες και για ειδικούς, οπότε είναι ιδανική για όλους!

Το οpenSUSE είναι επίσης η βάση για την βραβευμένη σειρά προϊόντων SUSE Linux Enterprise.

Εγκατάσταση.

Ο εγκαταστάτης της διανομής θα σας οδηγήσει χωρίς προβλήματα μέχρι το τέλος της διαδρομής. Μπορείτε να επιλέξετε αποθετήρια λογισμικού, os αλλά και τρίτων. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλέξετε τα γραφικά της επιφάνειας εργασίας,desktop suseκαι με πολύ εύκολο τρόπο να δημιουργήσετε τον πρώτο λογαριασμό χρήστη:

user suse

Μετά αφήστε την εγκατάσταση να προχωρήσει κανονικά:

opensuse

dt

details

Ελάχιστες απαιτήσεις HardWare

Τι χαρακτηριστικά σας προσφέρει το openSUSE;

Ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα

Το openSUSE έχει τα πάντα που θα χρειαστείτε για να δουλεύετε και να παίζετε. Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο,στείλτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,χρησιμοποιήστε εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργήστε και επεξεργαστείτε έγγραφα και κάντε ό,τι άλλο θέλετε.

Περιλαμβάνει μια πλήρη σουίτα γραφείου

Χρησιμοποιήστε το OpenOffice.org για να δημιουργήσετε επαγγελματικά έγγραφα, λογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και πολλά άλλα. Με το OpenOffice μπορείτε να εργαστείτε σε έγγραφα γραφείου που δημιουργήθηκαν με άλλες σουίτες γραφείου.

Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς να ανησυχείτε

Ξεχάστε τους ιούς και το spyware. To οpenSUSE δεν έχει τίποτα από αυτά.

Διασκεδάστε με πολυμέσα

Παίξτε μουσική, τα podcasts σας και βίντεο με το Banshee και το Amarok. Οργανώστε, επεξεργαστείτε, μοιραστείτε και διασκεδάστε με τις φωτογραφίες σας με το πρόγραμμα F-Spot ή το digiKam. Τραβήξτε νέες φωτογραφίες του εαυτού σας και των φίλων σας με το Cheese.

Ζήστε ασύρματα

Το οpenSUSE δουλεύει τέλεια σε φορητούς υπολογιστές και tablets. Έχει πλήρεις δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης (Wi-Fi).

Είμαστε δίπλα σας

Κάθε έκδοση του οpenSUSE λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας για 18 μήνες μετά την κυκλοφορία της. Επίσης, η κοινότητα του οpenSUSE είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει, αν έχετε προβλήματα, και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Ολοκληρωμένο και ακριβή πηγαίο κώδικα Τα προϊόντα του οpenSUSE επιτρέπουν στους δημιουργούς να ανακτήσουν όλο τον πηγαίο κώδικα από κάθε πακέτο που έχει διανεμηθεί. Οι ολοκληρωμένοι πηγαίοι κώδικες για τα προϊόντα του οpenSUSE είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Κατεβάστε την τελευταία διανομή

http://download.opensuse.org/distribution/openSUSE-current/iso/

 

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS