ΑρχικήinetAshampoo Anti-Virus 2016 6 μήνες δωρεάν για όλους!

Ashampoo Anti-Virus 2016 6 μήνες δωρεάν για όλους!

Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την ταχύτητα και την άνεση με την ασφάλεια κατά την προστασία των δεδομένων σας με το Ashampoo Anti-Virus 2016.Ashampoo Anti-Virus 2016

Με την πανίσχυρη αυτόματη προστασία σε πραγματικό χρόνο και τις καθημερινές ενημερώσεις, το Ashampoo Anti-Virus 2016 παρέχει αξιόπιστη προστασία ενάντια σε όλες τις συνηθισμένες κοινές απειλές στο διαδίκτυο, γνωστές και άγνωστες. Και αυτό το κάνει αθόρυβα και ήσυχα χωρίς να περιορίζει την ελευθερία χρήσης.

  • Βαρύ για την ασφάλεια αλλά ελαφρύ σε πόρους:
  • Προηγμένη προστασία και για τους αρχάριους χρήστες:
  • Πάντα ενημερωμένο:

Προστασία που λειτουργεί

Μόλις εγκατασταθεί, δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε το Αshampoo Anti-Virus 2016. Η εξελιγμένη προστασία σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένων της ισχυρής συμπεριφοράς αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων συμπεριλαμβάνεται στο λογισμικό. Απλά εγκαταστήστε το και ξεχάστε το.

Βαρύ στην ασφάλεια αλλά πανάλαφρο στους πόρους

Το Αshampoo Anti-Virus 2016 προσφέρει ισχυρή σε πραγματικό χρόνο προστασία από ιούς, trojan, spyware και άλλες απειλές ασφαλείας για την πρόληψη των επιθέσεων που συμβαίνουν. Αλλά το Ashampoo Anti-Virus 2016 δε θυσιάζει την ταχύτητα πάνω από την ασφάλεια. Σε περίπτωση που oi άλλες λύσεις θα επιβραδύνoυν τον υπολογιστή σας, το Αshampoo Anti-Virus 2016 καταφέρνει να μείνει ελαφρύ και καταλαμβάνει πολύ λίγους πόρους από το σύστημά σας.

Προηγμένη προστασία και για μη προχωρημένους χρήστες

Παρά την εξελιγμένη τεχνολογία, το Αshampoo Anti-Virus 2016 είναι εκπληκτικά απλό στη χρήση. Είναι ειδικά σχεδιασμένο να περιορίζει την ανάγκη για την αλληλεπίδραση του χρήστη στο ελάχιστο. Σκεφτείτε το Ashampoo Anti-Virus 2016 ως σωματοφύλακα υψηλής ειδίκευσης που χειρίζεται αυτόνομα επικίνδυνες καταστάσεις με ως ελάχιστη παρέμβαση του χρήστη όσο το δυνατόν.

Πάντα ενημερωμένο

Με καθημερινές ενημερώσεις υπογραφών, το Ashampoo Anti-Virus 2016 είναι πάντα έτοιμο να εντοπίσει και να εξουδετερώσει τόσο παλιές όσο και νέες απειλές. Και το καλύτερο από όλα, οι ενημερώσεις γίνονται πλήρως αυτόματα.

Μην θυσιαστείτε για τη ταχύτητα και άνεση πάνω από την ασφάλεια. Προστατεύστε τα δεδομένα σας με το Ashampoo Anti-Virus 2016.

To iGuRu.gr σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού Ashampoo, σας προσφέρει το Αshampoo Anti-Virus 2016 για 6 μήνες εντελώς δωρεάν για όλους!

Κατεβάστε την εφαρμογή από το παρακάτω link, και ενεργοποιήστε την προσφορά πραγματοποιώντας εγγραφή με το e-mail σας.

Κατεβάστε άμεσα το Αshampoo Anti-Virus 2016

ή

Επισκεφτείτε τη σελίδα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS