ΑρχικήinetTo PeaceOFF της Tamasenco στο top-6 του Kongragate!

To PeaceOFF της Tamasenco στο top-6 του Kongragate!

Με μόλις μια εβδομάδα παρουσίας στο Kongragate, το μεγαλύτερο game portal στον κόσμο, το PeaceOFF της εταιρείας Tamasenco – μέλος του gi-Cluster –  επιλέχθηκε ως μια από τις 6 καλύτερες νέες προτάσεις τίτλων που φιλοξενούνται στην πρώτη σελίδα του portal.Tamasenco PeaceOFF

Το PeaceOFF, είναι ο νέος τίτλος της Tamasenco, το δεύτερο browser game που έχει αναπτύξει η ελληνική εταιρεία που εντάσσεται στην κατηγορία fantasy/adventure RPG.

H διάκριση αυτή έχει ήδη επιφέρει εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα για το ΡeaceOFF, με σημαντικότερο από όλα την προσέλκυση 16.000 νέων χρηστών, καθώς και εκατοντάδες θετικά σχόλια από τη διεθνή κοινότητα, που αποτελούν στέρεες βάσεις για τα επόμενα βήματα ανάπτυξης και αναβάθμισης του παιχνιδιού.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Δημήτρης Κουτσομήτσος, ιδρυτής της Tamasenco

«Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που είδαμε το ΡeaceOFF στην πρώτη σελίδα του Kongragate. Είναι σπουδαία αναγνώριση της δουλειάς μας και ικανός λόγος για να ανεβάσουμε τον πήχη. Χαίρομαι διπλά γιατί η αναγνώριση αυτή της Τamasenco, μιας ελληνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, προσβλέπει στην ανάδειξη του κλάδου μέσω της συμμετοχής της στο giCluster και αποτελείται από Έλληνες δημιουργούς, αποτελεί απόδειξη του υψηλού επιπέδου και της ικανότητάς μας, ως χώρα, να πετύχουμε και να ξεχωρίσουμε διεθνώς. Η διεθνής αναγνώριση δεν είναι ακατόρθωτη, αντιθέτως, από την εμπειρία μας θεωρούμε ότι είναι ένας απόλυτα εφικτός στόχος».

Σημαντικό ρόλο στη διάκριση του ΡeaceOFF από το Kongregate είχε ο τεχνικός σχεδιασμός του παιχνιδιού, η υψηλή ποιότητα γραφικών και μουσικής καθώς και το 24/7 support και επικοινωνία που παρέχει η Tamasenco στους χρήστες των παιχνιδιών της.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS