ΑρχικήinetΑύριο στα ράφια το Redmi 3 της Xiaomi

Αύριο στα ράφια το Redmi 3 της Xiaomi

H Κινέζικη εταιρεία Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα mid-range Android smartphone, το Redmi 3 στις 12 του Γενάρη.

Ωστόσο, η Χiaomi παρουσίασε επίσημα το Redmi 3 σήμερα και ανακοίνωσε ότι το smartphone θα “περπατήσει” πρώτα στα ράφια των καταστημάτων της Κίνας στις 12 Ιανουαρίου.Xiaomi Redmi 3

Έτσι οι Κινέζοι πρώτοι θα είναι σε θέση να αποκτήσουν το κινητό, για 700 γιουάν (περίπου 105 δολάρια) σε τρία χρώματα Χρυσό, κλασικό χρυσό, ασημί, και σκούρο γκρι.

Η Χiaomi δεν ανακοίνωσε τίποτα για την παγκόσμια διαθεσιμότητα της συσκευής, αλλά όπως το συνηθίζει η εταιρεία, μετά από μερικούς μήνες θα την διαθέσει και στις άλλες αγορές.

Εκτός από τη χαμηλή τιμή, το κύριο σημείο του Redmi 3 που θα κάνει ανάρπαστη τη συσκευή, είναι η μπαταρία των 4.100 mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Xiaomi Redmi 3 θα κυκλοφορήσει με MIUI 7 που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android Lollipop.

Στο πίσω μέρος, το Redmi 3 φέρει μια φωτογραφική μηχανή των 13 megapixel, που διαθέτει αυτόματη εστίαση ανίχνευσης φάσης, LED flash και εγγραφή βίντεο, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια δευτερεύουσα κάμερα των 5-megapixel.

Η συσκευή της Χiaomi αν και mid-range είναι εξοπλισμένη με έναν 64-bit επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 616, χρονισμένο στα 1.5GHz, σε συνδυασμό με μια μονάδα επεξεργασίας γραφικών Adreno 405 και 2GB RAM.

Το Χiaomi Redmi 3, έρχεται με χωρητικότητα δίσκου 16GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί έως και στα 128GB με την υποδοχή της κάρτας microSD που διαθέτει. Επίσης, η συσκευή διαθέτει συνδεσιμότητα 4G LTE, Hybrid dual-SIM αλλά δεν έχει 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.1 και GPS με AGPS και το GLONASS.

Η οθόνη αφής του Redmi 3 είναι 5 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση HD (720p).

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS