ΑρχικήinetΈτοιμο το Windows 10 Threshold 2

Έτοιμο το Windows 10 Threshold 2

Σε προηγούμενη δημοσίευση, είχαμε αναφέρει ότι η επερχόμενη ενημερωμένη έκδοση των Windows, Windows 10 Threshold 2 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Η Microsoft φέρεται να έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη της συγκεκριμένης έκδοσης, πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 10 Νοεμβρίου.Windows 10 Threshold 2

Σύμφωνα με μια δημοσίευση του Neowin, η Microsoft έχει ήδη ολοκληρώσει την ανάπτυξη του Windows 10 Threshold 2, που το ονομάζει ενημέρωση Νοεμβρίου. Έτσι η εταιρεία ελέγχει πλέον το σύστημα διανομής για να βεβαιωθεί ότι ο διαδικασία θα ολοκληρωθεί ομαλά για όλους τους χρήστες.

Το Windοws 10 Threshold 2 θα διανεμηθεί όπως οποιαδήποτε άλλη ενημερωμένη έκδοση, από το Windows Update. Σε αντίθεση με τα νέα builds των Windows 10 αυτή η έκδοση δεν θα εγκαταστήσει το λειτουργικό σύστημα από την αρχή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Windοws 10 Threshold 2 απευθύνεται ειδικά στους χρήστες RTM (αν μπορούμε να το πούμε RTM), οπότε αν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Windows insider δεν θα βρείτε νέα χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη έκδοση.

*Αναφέρουμε το RTM σε εισαγωγικά καθώς ο όρος από την έναρξη του Windows as a service δεν φαίνεται να έχει νόημα, αφού το λειτουργικό θα είναι υπό ανάπτυξη συνεχώς.

Όσοι όμως έχουν εγκαταστήσει το υποτιθέμενο RTM των Windοws 10 (build 10240) θα ανακαλύψουν αρκετά νέα χαρακτηριστικά, και πολλές βελτιώσεις που έχουν αναπτυχθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

Η Microsoft από την άλλη, για να κάνει την διαδικασία ταχύτερη και ευκολότερη για όλους, θα διαθέσει το λειτουργικό για προ-εγκατάσταση σε όλους τους νέους υπολογιστές που θα πωλούνται με Windοws 10.

Η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Windοws 10 Threshold 2, αλλά είναι πολύ πιθανόν να το πάρουμε την επόμενη εβδομάδα με το Patch της Τρίτης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS