ΑρχικήinetMicrosoft Send εφαρμογή email για iOS σύντομα σε Android-Windows Phone

Microsoft Send εφαρμογή email για iOS σύντομα σε Android-Windows Phone

Το τελευταίο δίμηνο η Microsoft Garage κυκλοφόρησε αρκετές εφαρμογές για Android και iOS. Σήμερα, η εταιρεία ξαναχτύπησε και κυκλοφόρησε το Send για iOS.
send

Η νέα εφαρμογή ονομάζεται Send και σύμφωνα με τους προγραμματιστές είναι σχεδιασμένη για «in-and-out e-mail.” Αλλά το Send είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό  e-mail client για iOS συσκευές, καθώς η εφαρμογή προσφέρει επίσης τη λειτουργία instant messaging.

«Και ενώ τα προγράμματα, όπως τα text messaging και τα IM, είναι μεγάλα για σύντομα μηνύματα, συχνά δεν έχετε καν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του συναδέλφου σας” λέει η ομάδα του Outlook σε ένα blog post .

Ουσιαστικά, με τη νέα εφαρμογή, οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν και να στέλνουν μηνύματα κειμένου γρήγορα, εκτός βέβαια και από τα κλασσικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι, αντί να ανοίγουν το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στείλουν ένα πολύ σύντομο μήνυμα, θα είναι πλέον σε θέση να στείλουν το άμεσο μήνυμα χρησιμοποιώντας τη νέα εφαρμογή.

Αυτό είναι επίσης, ιδιαίτερα χρήσιμο όταν δεν έχετε τον αριθμό τηλεφώνου του παραλήπτη, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα instant messegers που διατίθενται ήδη στην αγορά.

Με τη νέα εφαρμογή της Microsoft, μπορείτε να στέλνετε μηνύματα χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσετε μια γραμμή θέματος. Δεν χρειάζεται καν να ακολουθήσετε καμία λογική των e-mails, προκειμένου να στείλετε ένα μήνυμα.

Προφανώς, δεν θα υπάρχουν υπογραφές ή χαιρετισμοί στη νέα εφαρμογή αφού έχει αναπτυχθεί με την λογική της απλότητας. Σύμφωνα με τη Microsoft, ο κύριος στόχος ήταν να κάνουν τις συνομιλίες γρήγορες και άμεσες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εφαρμογή συνδέεται με το Office 365 business για να σαρώσει όλες τις συχνές και πρόσφατες επαφές σας.

Επιπλέον, στην εφαρμογή δεν θα εμφανίζονται όλα τα emails σας, αλλά μόνο εκείνα τα οποία ξεκίνησαν μέσα από αυτή. Επίσης, όλα τα μηνύματα συμμορφώνονται με τις πολιτικές οργάνωσης των email του χρήστη, αφού αναφέρονται ως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βασικά, αυτό σημαίνει ότι όλες οι συνομιλίες στο Send μπορούν να  συγχρονιστούν με το Outlook, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να συνεχίσουν τη συνομιλία από οπουδήποτε και με οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Μπορείτε τώρα να κατεβάσετε την εφαρμογή για iOS δωρεάν μέσω του App Store. Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με όλες τις συσκευές που κινούνται με iOS 8.0 ή νεότερη έκδοση.

Σύμφωνα με τη Microsoft Garage, το Send θα κυκλοφορήσει σύντομα για Android και Windows Phone.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS