ΑρχικήinetΤα Windows 7 απέκτησαν Windows 10 downloader

Τα Windows 7 απέκτησαν Windows 10 downloader

Είναι γνωστό ότι τα Windows 10 θα διανεμηθούν σαν δωρεάν αναβάθμιση σε υπολογιστές που χρησιμοποιούν Windows 7 ή Windows 8.1 τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας τους. Όπως φαίνεται η Microsoft το έχει πάρει πολύ σοβαρά, και ήδη δοκιμάζει τρόπους διανομής της ενημέρωσης.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα μια ενημερωμένη έκδοση με το κωδικό όνομα KB3035583, η οποία, σύμφωνα με την περιγραφή της, “δίνει επιπλέον δυνατότητες στις ειδοποιήσεις του Windows Update όταν υπάρχουν νέες ενημερώσεις είναι διαθέσιμες για το χρήστη.”

Η ιστοσελίδα myce.com ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες στα αρχεία της εν λόγω ενημέρωσης και όπως αναφέρει η KB3035583 δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα πρόγραμμα λήψης των Windows 10 (Windows 10 downloader).windows 10 installer

Έτσι η ενημέρωση KB3035583, μόλις εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, ελέγχει την έκδοση του λειτουργικού σας συστήματος και αναζητά τη διαθεσιμότητα των Windοws 10, καθορίζοντας με αυτόν τον τρόπο αν μπορείτε να λάβετε την ενημέρωση ή όχι.

Αν το σύστημα σας είναι συμβατό θα σας το γνωστοποιήσει.

Με την ενημέρωση KB3035583, όταν κυκλοφορήσουν τα Windows 10, οι χρήστες των Windows 7 και 8.1 θα πρέπει να δουν μια ειδοποίηση για την αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό σύστημα. Μόλις κάποιος κάνει κλικ σε αυτή την ειδοποίηση, τα Windows 10 θα αρχίσουν να κατεβαίνουν στον υπολογιστή και η εγκατάσταση θα ξεκινήσει αυτόματα, χωρίς την παρέμβαση του χρήστη.

Η εταιρεία αναφέρει:

[signoff icon=”quote-circled”]Η ενημερωμένη έκδοση επιτρέπει πρόσθετες δυνατότητες για ειδοποιήσεις Windows Update στα Windows 8.1 και Windows 7 SP1[/signoff]

Το σύστημα είναι ιδανικό για τους χρήστες των Windows που δεν γνωρίζουν τον τρόπο να εγκαταστήσουν το νέο λειτουργικό με μη αυτόματο τρόπο, από κάποιο ISO.

Φαίνεται ότι η Microsoft, με τα Windοws 10, προσπαθεί να κερδίσει και πάλι την εύνοια ενός απογοητευμένου κοινού από προηγούμενες εκδόσεις. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS