ΑρχικήsecurityΔωρεάν Kaspersky QR Scanner για ασφαλείς QR Codes

Δωρεάν Kaspersky QR Scanner για ασφαλείς QR Codes

Kaspersky QR ScannerKaspersky QR Scanner: Τα QR Codes μοιάζουν πολύ και κάνουν τη δουλειά που κάνουν και τα URLs σε σμίκρυνση. Η βασική ομοιότητα είναι ότι δεν μπορείτε να δείτε, που θα σας πάνε όταν τα ενεργοποιήσετε.

Τα QR Codes χρησιμοποιούνται από πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες και υπηρεσίες, όπως στις διαφημίσεις, στα καταστήματα, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, περιοδικά και λοιπά.

Η πρόσφατα κυκλοφόρησε το WhatsApp Web που χρησιμοποιεί ένα QR Code, για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με την νέα Web υπηρεσία.

Όμως ενώ είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από κακόβουλους χρήστες, αφού δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια για την δημιουργία κωδικών που οδηγούν σε κακόβουλες ιστοσελίδες.

Η Kaspersky λοιπόν σκέφτηκε να σαρώνει τους κωδικούς πριν χρησιμοποιηθούν από το τηλέφωνο σας με μια νέα εφαρμογή ασφαλείας που την διαθέτει δωρεάν.Kaspersky-Lab Kaspersky QR Scanner

Η νέα εφαρμογή Kaspersky QR Scanner διατίθεται για Android και iOS, αλλά απαιτεί περισσότερα δικαιώματα από ότι ίσως χρειάζεται. Συγκεκριμένα, απαιτεί πρόσβαση στο ID της συσκευής.

Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Αφού την εγκαταστήσετε στη συσκευή σας, απλά τρέξτε τη για να σαρώσετε κάποιον QR Code. Θα πρέπει να μετακινήσετε την συσκευή σας μέχρι να τον εστιάσει και να τον διαβάσει η εφαρμογή.

Η εφαρμογή σαρώνει τον σύνδεσμο για να βεβαιωθεί ότι δεν οδηγεί σε κάποια ιστοσελίδα που περιέχει κακόβουλα αρχεία για download, πριν σας μεταφέρει εκεί αυτόματα.

Κατεβάστε ττην εφαρμογή για Android και iOS

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS