ΑρχικήinetCall of Duty Championship: από 27 - 29 Μαρτίου 1 εκατ. δολλάρια...

Call of Duty Championship: από 27 – 29 Μαρτίου 1 εκατ. δολλάρια σαν βραβείο

Η ομάδα ανάπτυξης της Sledgehammer Games and publisher Activision ανακοινώσε ότι συνεργάζεται με το εμπορικό σήμα του Xbox από τη Microsoft για να ξεκινήσει μια νέα έκδοση του Call of Duty Championship, το οποίο ορίστηκε να γίνει μεταξύ 27 και 29 Μαρτίου στο Λος Άντζελες και θα έχει σαν έπαθλο 1 εκατομμύριο δολάρια (788.000 ευρώ).
Call of Duty Championship

Και φυσικά το χρήμα θα αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο για τις 32 ομάδες από όλο τον κόσμο που θα κληθούν να λάβουν μέρος. Η επιλογή των παικτών προφανώς θα γίνει με βάση τις επιδόσεις των μελών τους και την ικανότητά τους.

Οι παίκτες θα διαγωνιστούν στο πρόσφατο Call of Duty: Advanced Warfare σε κονσόλες XboxOne. Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Λος Άντζελες και ο ακριβής χώρος θα αποκαλυφθεί αργότερα. Είναι ασαφές πόσα εισιτήρια θα διατεθούν στους φιλάθλους.

Η επίσημη ανακοίνωση εξηγεί ότι υπάρχουν σχέδια για να δημιουργηθούν μια σειρά ειδικών εκδηλώσεων για το 2015, το Call of Duty Championship στην Ασία, στην Αυστραλία, στη Βόρεια Αμερική, στη Νότια Αμερική, στην Ευρώπη, σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου.

Η ομάδα ανάπτυξης στην Sledgehammer Games αποκάλυψε ότι το πρώτο μεγάλο πακέτο που θα μπορείτε να κατεβάσετε και θα περιέχει το Call of Duty: Advanced Warfare, ονομάζεται Havoc, και θα ξεκινήσει στις 27 Ιανουαρίου, προφανώς μόνο για το XboxOne και το Xbox 360.

Οι παίκτες που θα πάρουν το πακέτο θα είναι σε θέση να παίξουν σε τέσσερεις νέους χάρτες και θα μπορούν επίσης να απολαύσουν τη λειτουργία Exo Zombies, η οποία ζητά από τέσσερις παίκτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να συγκρατήσει μια στρατία των ζόμπι.

Δείτε παρακάτω το σχετικό διαφημιστικό Trailer από την ανακοίνωση του διαγωνισμού Call of Duty Championship 2015

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS