ΑρχικήinetAoao Photo Watermark Review

Aoao Photo Watermark Review

aoao Watermark for Photo boxΗ εφαρμογή Aoao Photo Watermark ένα πρόγραμμα προσθήκης υδατογραφημάτων στις φωτογραφίες σας. Πολύ εύκολο στη χρήση του παρέχει επαγγελματικές λύσεις προστασίας φωτογραφιών για τις ψηφιακές σας φωτογραφίες. Είναι ένας πολύ καλός και αποτελεσματικός τρόπος για να προστατεύσετε τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Πώς λειτουργεί:

Εάν μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας χωρίς υδατογράφημα στο διαδίκτυο, ποτέ δεν γνωρίζετε τι θα συμβεί στο επόμενο δευτερόλεπτο. Ίσως κάποιος τις αντιγράψει και τις αναδημοσιεύσει για κακή χρήση.

Η υδατογράφηση μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά τα πνευματικά σας δικαιώματα και με την εφαρμογή Aoao Photo Watermark η προσθήκη υδατογραφήματος σε εκατοντάδες φωτογραφίες μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 1 λεπτό.Aoao Photo Watermark

Το χαρακτηριστικό batch watermarking θα εξοικονομήσει τον χρόνο σας προσθέτοντας υδατογραφήματα σε μαζεμένες φωτογραφίες σας. Φανταστείτε αν θα έπρεπε να προσθέσετε υδατογράφημα σε εκατοντάδες φωτογραφίες μία προς μία. Με τη λειτουργία batch watermarking, μπορείτε να προσθέσετε υδατογράφημα σε 300 + φωτογραφίες μέσα σε 1 λεπτό.

Να αναφέρουμε ότι μόλις προστεθεί το υδατογράφημα στη φωτογραφία, κανείς δεν είναι σε θέση να το αφαιρέσει. Έτσι θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο για να αποθηκεύετε τις φωτογραφίες που είναι στο στάδιο της παραγωγής, και να μην χαλάσετε τις αρχικές φωτογραφίες.

Εάν έχετε χάσει την αρχική σας φωτογραφία (καλό θα ήταν να μην το κάνετε), και θέλετε να καταργήσετε το υδατογράφημα, διαβάστε από την επίσημη ιστοσελίδα πως να το αφαιρέσετε.

Επίσημη ιστοσελίδα

H εφαρμογή στοιχίζει $29.90 και μπορείτε να την δοκιμάσετε από εδώ.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS