ΑρχικήinetTo The Witcher 3 Wild Hunt θα καθυστερήσει μέχρι την 19η Μαΐου...

To The Witcher 3 Wild Hunt θα καθυστερήσει μέχρι την 19η Μαΐου 2015

Θλιβερή είδηση ​​για τους οπαδούς του Witcher ανά το κόσμο, καθώς η κατασκευάστρια εταιρεία CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι η τρίτη έκδοση της σειράς μόλις μετατέθηκε για 12 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι το The Witcher 3: Wild Hunt αντί να έρθει τον Φεβρουάριο του 2015 τώρα θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου 2015.Witcher

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, ο λόγος της καθυστέρησης είναι «το ίδιο το μέγεθος και η πολυπλοκότητα» του παιχνιδιού, η οποία φαίνεται να «έχει αποφασιστική επίδραση στην παραγωγή». Σε μια σύντομη δήλωση για τους οπαδούς της, η εταιρεία CD Projekt Red ζητά συγγνώμη για την καθυστέρηση και λέει ότι είχαν θέσει την ημερομηνία κυκλοφορίας “πάρα πολύ βιαστικά”.

Αιτία της καθυστέρησης είναι ότι οι προγραμματιστές χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να διορθώσουν ζητήματα με το παιχνίδι. Φαίνεται ότι καθώς το παιχνίδι πλησιάζει στην ολοκλήρωση του, οι προγραμματιστές έχουν βρει “πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διορθωθούν”, και ως εκ τούτου, απαιτείται επιπλέον χρόνος μέχρι την κυκλοφορία του.

Φυσικά η απόφαση της CD Projekt Red να καθυστερήσει το παιχνίδι έτσι ώστε να καταστεί όσο το δυνατόν πιο bug-free  είναι αξιέπαινη, αν και δεν είναι σωστό ούτε επαγγελματικό να παίζει κανείς με την υπομονή των οπαδών του.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω ένα trailer του παιχνιδιού που έβγαλε η εταιρεία στις 5 Δεκεμβρίου διαφημίζοντας την έλευσή του για να το αναβάλει τρεις ημέρες μετά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS