ΑρχικήinetWestern Digital Red στα 6 TB

Western Digital Red στα 6 TB

Η Western Digital έχει αρκετές σειρές σκληρών δίσκων, και τους έχει δώσει ονόματα χρωμάτων. Black, Blue και Green. Η σειρά Red είναι η νεώτερη σειρά, και προορίζεται κυρίως για συσκευές αποθήκευσης που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο. Η τελευταία κυκλοφορία αυτής της σειράς ονομάζεται WD Red 6 TB, γιατί, προφανώς, έχει χωρητικότητα 6 TB.

Western Digital 6TB

Η Western Digital έχει κυκλοφορήσει ήδη δίσκους στα 5TB αλλά και στα 6TB, αλλά η τελευταία σειρά αξιοσημείωτη, γιατί το νέο μοντέλο έχει αυτή την χωρητικότητα και δεν χρησιμοποιεί ήλιον.

Έχει διαπιστωθεί ότι, για να προσθέσετε ένα επιπλέον plate που θα επιτρέψει χωρητικότητες των 5-6TB σε ένα σκληρό δίσκο, τα εσωτερικά έπρεπε να σφραγίζονται με ήλιο, ένα αέριο που έχει πολύ μικρότερη πυκνότητα από τον αέρα και αποτρέπει την στρέβλωση των δίσκων.

Η σειρά WD Red δεν φαίνεται να χρησιμοποιεί ήλιο, γεγονός που υποδηλώνει ότι η αύξηση της χωρητικότητας επιτεύχθηκε μόνο με την ενίσχυση της πυκνότητας ανά δίσκο.

Σε κάθε περίπτωση, η νέα σειρά WD Red, όπως και η σειρά WD Red Pro, μπορεί να υπερηφανεύεται για την τεχνολογία 3D Active Balance Plus, για την καλύτερη συνολική απόδοση και αξιοπιστία.

Η σειρά WD Red κοστολογείται στα 249 δολάρια στα 5 TB, 299 για τη σειρά WD Red στα 6 TB, και από 159 έως 259 δολάρια οι σειρές WD Red Pro στα 2 TB και στα 4 TB.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS