ΑρχικήinetΞεκίνησαν οι εγγραφές για το Developers:Day :Digital

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Developers:Day :Digital

To μεγαλύτερο online event για την εργασία στην Πληροφορική και τις Νέες Τεχνολογίες έρχεται, από το kariera.gr, στις 4 & 5 Δεκεμβρίου 2020 για εκατοντάδες online συνεντεύξεις εργασίας μεταξύ εταιρειών και developers.

Το kariera.gr, το μεγαλύτερο hub για την εργασία στην Ελλάδα, με σκοπό την ενίσχυση της απασχόλησης στον κλάδο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών, διοργανώνει ξανά το Developers:Day :Digital, σε πλήρως ψηφιακό περιβάλλον, στις 4 & 5 Δεκεμβρίου 2020.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Developers:Day :Digital

To Developers:Day :Digital, που έλαβε Gold βραβείο στα Event Awards 2020, είναι το μεγαλύτερο event που διοργανώνεται στη χώρα μας για την απασχόληση στην Πληροφορική σε virtual περιβάλλον. Απευθύνεται σε Developers, Web Developers, Software Engineers, team leaders, DevOps engineers, IT experts, Business Analysts κ.α. που αναζητούν νέες ευκαιρίες εργασίας στην Πληροφορική και εκπαίδευση σε νέες τεχνολογικές τάσεις.

Το Developers:Day :Digital θα πραγματοποιηθεί σε μία σύγχρονη, 3D animated, διαδικτυακή πλατφόρμα με δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή για κάθε επισκέπτη..

Κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να:

  • Πραγματοποιήσει online συνεντεύξεις εργασίας με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και να αποστείλει το βιογραφικό του στις ανοιχτές θέσεις εργασίας των επιχειρήσεων
  • Παρακολουθήσει webinars σε επίκαιρες θεματολογίες πάνω στον κλάδο της Τεχνολογίας
  • Δικτυωθεί επαγγελματικά με εταιρείες που αναζητούν τους μελλοντικούς συνεργάτες τους
  • Δεχθεί συμβουλές σε θέματα βιογραφικού σημειώματος και διαχείρισης συνέντευξης από την ομάδα Hiring Solutions του kariera.gr
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Developers:Day :Digital

Μερικές από τις συμμετέχουσες εταιρείες είναι:

Agile Actors, Coding School, Dialog Semiconductor, Eurobank, European Dynamics, Hiring Solutions | kariera.gr, Intralot, INTRASOFT International, New SIA Greece, Qualco, Scytalys, Upstream, Vodafone

Το kariera.gr και το Alba Graduate Business School, Τhe American College of Greece, στην προσπάθεια τους να ανοίξουν νέα «παράθυρα» επαγγελματικών ευκαιριών σε νέους και νέες με ισχυρό ακαδημαϊκό προφίλ και σπουδές STEM, θα προσφέρουν μια πλήρη υποτροφία για το MSc in Finance, αποκλειστικά στους συμμετέχοντες του Developers:Day :Digital.

Για δωρεάν εγγραφή στο Developers:Day :Digital πατήστε εδώ



Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS