ΑρχικήinetTrustInAds.org το νέο project των μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών

TrustInAds.org το νέο project των μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών

Τι είναι το TrustInAds.org; Η Google, το Facebook, το Twitter και η AOL ένωσαν τις δυνάμεις τους για άλλο ένα project που έχει σαν στόχο την προστασία των καταναλωτών από τις παραπλανητικές διαφημίσεις, με τη βοήθεια λεπτομερών αναφορών σχετικά με τους κινδύνους των online spam αλλά και με τεχνική υποστήριξη.

trustinads

Η ιστοσελίδα TrustInΑds.org βγήκε online σήμερα Πέμπτη, και επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει τους καταναλωτές σχετικά με τον αυξανόμενο αριθμό των online spam διαφημίσεων.

Ενώ στις περισσότερες διαφημίσεις που έρχονται μέσω της Google και του Facebook θεωρούνται απολύτως ασφαλείς για clicks, υπάρχουν και άλλες που προσπαθούν να ξεγελάσουν το κοινό. Οι μεγάλες εταιρείες ασχολούνται με αυτές σε τακτική βάση, κάτι που σημαίνει ότι είναι αδύνατον να δούμε τέτοιες διαφημίσεις στο Facebook, ας πούμε.

Η νέα υπηρεσία θα κυκλοφορεί αναφορές για όλες τις νέες διαφημίσεις που περιέχουν ηλεκτρονικές απάτες, καθώς και πληροφορίες για τους καταναλωτές σχετικά με τους τρόπους που μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους.

Παρά το γεγονός ότι το νέο project μόλις ανακοινώθηκε, υπάρχουν ήδη αναρτημένες διαφημίσεις που είναι κακόβουλες, ή είναι απάτες. Αρκετά ενδιαφέρον project για την ασφάλεια του κοινού, αλλά και για τις μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες, σαν την Google, το Facebook κλπ, που θησαυρίζουν από την προώθηση των διαφημίσεων που προσφέρουν. Διπλό το κέρδος για όλους, εταιρείες και καταναλωτές. Ασφαλείς καταναλωτές και οι εταιρείες διατηρούν κλειδωμένο το μονοπώλιο….

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS