ΑρχικήinetΗ LG παρουσίασε το LG G Pro 2 στην Κορέα

Η LG παρουσίασε το LG G Pro 2 στην Κορέα

Η LG παρουσίασε το LG G Pro 2 στην Κορέα σήμερα Πέμπτη, επιβεβαιώνοντας της φήμες. Η συσκευή διαθέτει, μια οθόνη 5.9 ιντσών με 1920×1080 pixel, ένα quad-core Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή 800 χρονισμένο στα 2.26GHz, Adreno 330 GPU , μια φωτογραφική μηχανή στα 13 megapixel, 3GB RAM και μνήμη αποθήκευσης στα 16 και στα 32GB, επεκτάσιμη μέσω καρτών microSD.
Όλα αυτά, θα τα περίμενε κανείς από ένα high-end smartphone του σήμερα, αλλά η LG έχει πολλούς περισσότερους “άσσους” στο μανίκι της. Η κάμερα της συσκευής επιτρέπει την εγγραφή βίντεο στα 4K, και στα HD 120fps, κάτι το οποίο θα προσφέρει βίντεο σε αργή κίνηση.
LG-G-Pro-2
Η συσκευή τρέχει με Android 4.4 – ειδικά διαμορφωμένο για το G Pro 2 και διαθέτει ένα ηχείο 1W, οπότε θα έχει ήχο “30% πιο δυνατό” από τον προκάτοχό του, το G Pro.

Η συσκευή διαθέτει μια πολύ λεπτή στεφάνη (3,3 χιλιοστά) φορεμένη σε ένα αρκετά λεπτό προφίλ (8,3 χιλιοστά), καθώς και μια αφαιρούμενη μπαταρία στα 3.200 mAh.

Η συσκευή LG G Pro 2 θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα Τιτάνιο, Λευκό, και Ασημί. Η συσκευή κυκλοφόρησε σήμερα επίσημα στην Κορέα, αλλά όχι στην παγκόσμια αγορά. Θα έχουμε μάλλον την ευκαιρία να δούμε το G Pro 2 και να μάθουμε πότε θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου.

mashable.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS