ΑρχικήinetΗ κυβέρνηση Obama, αντικαθιστά τον Keith Alexander της NSA

Η κυβέρνηση Obama, αντικαθιστά τον Keith Alexander της NSA

Όταν μιλάμε για κατασκοπεία και επιτήρηση, το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό μας είναι η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA), και το δεύτερο το όνομα είναι αυτό του Στρατηγού Keith Alexander, που όπως γνωρίζετε είναι ο διοικητής της NSA.

keith alexander

Μετά από τις ατελείωτες αποκαλύψεις για τις δράσεις της NSA από τον Edward Snowden o Keith Alexander βρέθηκε αρκετά εκτεθειμένος με τα σκάνδαλα κατασκοπείας να κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο.

Η κυβέρνηση Obama λοιπόν, αντικαθιστά τον Keith Alexander με τον . Από σήμερα ο Rogers (επικεφαλής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο του Ναυτικού των ΗΠΑ), θα είναι ο νέος διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) και επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης των ΗΠΑ στον κυβερνοχώρο.

Ούτε Rogers ούτε ο Λευκός Οίκος έχουν προβεί σε δηλώσεις μέχρι τώρα, αλλά αρκετοί ανώνυμοι αξιωματούχοι έχουν μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώνοντας τις φήμες-δημοσιεύσεις. Ο Keith Alexander αναμένεται να παραιτηθεί στα μέσα Μαρτίου μετά από 9 χρόνια υπηρεσίας του ως Διοικητής της NSA.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS