ΑρχικήinetΗ Microsoft πρόσθεσε τη VirusTotal στην νέα έκδοση του Sysinternals Suite

Η Microsoft πρόσθεσε τη VirusTotal στην νέα έκδοση του Sysinternals Suite

Microsoft-Adds-VirusTotal-Scanning-to-Sysinternals-Suite-Free-DownloadΗ Microsoft κυκλοφόρησε χθές μια νέα έκδοση της Sysinternals Suite, της δική της σουίτας από εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους IT Administrators στην διάγνωση και στην αντιμετώπιση προβλημάτων από εφαρμογές και υπηρεσίες των Windows.

Ακριβώς όπως και σε όλες τις άλλες ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν για αυτή την σουίτα, η Sysinternals Suite 1.0 Build 29.01.2014 έρχεται με πολλές bug διορθώσεις , αλλά και με ένα νέο χαρακτηριστικό μείζονος σημασίας για το Process Explorer.

Το συγκεκριμένο εργαλείο σας επιτρέπει να πάρετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με μια συγκεκριμένη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων των εικονικών μνημών, τις ρυθμίσεις ασφαλείας, τα δικαιώματα των χρηστών, και πολλά άλλα.Όμως σε αυτή την έκδοση υπάρχει και το VirusTotal integration, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εκτελέσει online anti-virus σάρωση αυτόματα.

Στις επίσημες σημειώσεις της έκδοσης η Microsoft αναφέρει ότι συνεργάστηκε με την VirusTotal.

Η Sysinternals Suite 1.0 Build 29.01.2014 παρέχει υποστήριξη για όλες τις εκδόσεις των Windows της αγοράς, αρχής γενομένης με το παλιό Windows XP και τελειώνει με τα πρόσφατα Windows 8.1. Υποστηρίζονται και οι δύο 32 – και 64-bit εκδόσεις των Windows, οπότε δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα πρόβλημα για κάποιον έμπειρο.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Sysinternals Suite 1.0 Build 29.01.2014 από εδώ.

iGuRu.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS