ΑρχικήinetΤο iCar έρχεται: διέρρευσε βίντεο που δείχνει πώς το λογισμικό της Apple...

Το iCar έρχεται: διέρρευσε βίντεο που δείχνει πώς το λογισμικό της Apple θα «αναλάβει» το ταμπλό του αυτοκινήτου σας

Στην Apple δεν είναι ικανοποιημένοι με το να είναι στην τσέπη και το σαλόνι σας, θέλουν να … “βάλουν πόδι” και στο αυτοκίνητό σας.

article-4-icar
Η Apple συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συμπεριλαμβανομένης της Ford και της BMW πάνω σε αυτό το λειτουργικό σύστημα, που θα είναι ένα σύστημα ψυχαγωγίας και πλοήγησης του αυτοκινήτου.

Το λογισμικό επιτρέπει τον έλεγχο φωνής και την πλοήγηση, και στο βίντεο που διέρρευσε παρουσιάζεται η έκδοση λογισμικού iOS 7.0.3 , η οποία βρίσκεται συνήθως στο iPad και το iPhone, που χρησιμοποιείται ως ένδειξη στο ταμπλό.

Το βίντεο προσομείωσης έγινε από τον developer Steven Troughton-Smith και μας δίνει μια πρόγευση για το τι να περιμένουμε.

Η κίνηση αυτή βάζει την Apple μπροστα στη μάχη με αντίπαλο τη Google, η οποία αναπτύσσει μια έκδοση του Android για το αυτοκίνητο.
Η Google συνεργάζεται με κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων για το έργο, επίσης με τις αυτοκινητοβιομηχανίες GM, Honda, Audi, Hyundai καθώς και με την Nvidia, έργο που επικεντρώνεται στην δημιουργία συστημάτων ψυχαγωγίας που είναι ειδικά κατασκευασμένα για τα αυτοκίνητα.

Τα πρώτα αυτοκίνητα με Android προγραμματίζεται να κυκλοφορήσουν στο τέλος του 2014.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS