ΑρχικήinetSmart Wallit, για να μην χάσετε ξανά το πορτοφόλι σας!

Smart Wallit, για να μην χάσετε ξανά το πορτοφόλι σας!

smart-wallitΌλοι έχουμε βιώσει εκείνη την φοβερή αίσθηση πανικού, όταν έχουμε “αφήσει” κάπου το πορτοφόλι μας.

Αλλά οι ανησυχίες για χαμένα χρήματα και κάρτες θα μπορούσαν να γίνουν παρελθόν, χάρη σε ένα «έξυπνο πορτοφόλι», που περιλαμβάνει ένα τσιπ, ώστε να μπορεί να εντοπίζεται εύκολα.
Πρόκειται για το SmartWallit Pro, μια ηλεκτρονική κάρτα που συνοδεύει το πορτοφόλι παντού αποτρέποντας την απώλεια ή την κλοπή του.

Η επίπεδη συσκευή τεχνολογίας Bluetooth έχει μόλις 4,2 χιλιοστά πάχος, είναι σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας για να μπορεί να τοποθετείται στις αντίστοιχες θήκες στο πορτοφόλι του χρήστη και τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία πολυμερών λιθίου-ιόντων.

Το gadget συνεργάζεται μέσω εφαρμογής (app) με iPhone, iPod Touch και Android συσκευές. Αν το πορτοφόλι σας βγει εκτός της εμβέλειας του app, ένα προειδοποιητικό μήνυμα θα αναβοσβήνει στην οθόνη, εμφανίζοντας την τελευταία θέση στην οποία χρησιμοποιήθηκε το πορτοφόλι.

smart wallit 2

Σύμφωνα με τον επινοητή της Jack Hu, η κάρτα Smart Wallit διαθέτει και άλλες λειτουργίες όπως:
Να ενημερώνει τον κάτοχό της γύρω από το πόσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί, τα ποσά που έχουν δαπανηθεί κάθε φορά και τις αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Σε αυτή την περίπτωση το κινητό και το πορτοφόλι πάνε πακέτο, γεγονός που σημαίνει επίσης ότι αν ο χρήστης ξεχάσει το πορτοφόλι το κινητό τον ειδοποιεί, ενώ αν συμβεί το αντίθετο τότε το πορτοφόλι ειδοποιεί ότι έχει ξεχαστεί το κινητό.

Το Smart Wallit Pro αναμένεται το Μάρτιο του τρέχοντος έτους και οι τιμές λιανικής πώλησης θα είναι περίπου £ 36.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS