ΑρχικήinetΟι Anonymous ξεκινούν επιχείρηση κατά της Γαλλικής πολυεθνικής Areva - Βίντεο

Οι Anonymous ξεκινούν επιχείρηση κατά της Γαλλικής πολυεθνικής Areva – Βίντεο

Οι Ανώνυμοι χακτιβιστές ξεκινούν μια νέα εκστρατεία που ονομάζεται OpAreva. Βασικός στόχος της επιχείρησης είναι η Areva, μία Γαλλική δημόσια πολυεθνική που εξορύχει ουρανίο σε διάφορες χώρες όπως στη Νιγηρία, στη Γκαμπόν, στο Καζακστάν και στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Οι ακτιβιστές είναι δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι η εταιρεία κερδίζει μεγάλα χρηματικά ποσά μέσω των δραστηριοτήτων της σε αυτές οι χώρες, αλλά κάνει λίγα για να βοηθήσει αυτές τις χώρες καθώς και τους  κατοίκους.

Οι χακτιβιστές ανησυχούν ιδιαίτερα για την κατάσταση στο Νίγηρα. Οι  Anonymous καλούν τους δημοσιογράφους να ερευνήσουν τις δραστηριότητες της Areva και να εκθέσουν τις αδικίες της εταιρείας.

“Η Νιγηρία βρίσκεται ήδη σε μια αβέβαιη και τεταμένη κατάσταση και οι Ανώνυμοι δεν θα μείνουν απαθείς ενώ η Areva εξαπολύει την ίδια κόλαση έχουμε δει στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, και στην Γκαμπόν”

αναφέρουν οι hackers.

Εξαρτάται από το ποιοι θα συμμετάσχουν σε αυτήν την επιχείρηση, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε  επιθέσεις DDOS καθώς και διαρροές δεδομένων τις προσεχείς ημέρες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS