Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Η Wickr προσφέρει 73.000 ευρώ σε όποιον βρει ευπάθεια που να εκθέτει δεδομένα χρήστη

Wickr

Οι προγραμματιστές της Wickr, της εφαρμογής αποστολής μηνυμάτων για κινητά τηλέφωνα, έχουν ξεκινήσει το πρόγραμμα bug bounty στο οποίο είναι πρόθυμοι να δώσουν χρήματα σε όποιον εντοπίσει κρίσιμα ζητήματα ασφαλείας.

Για παράδειγμα, οι εμπειρογνώμονες που βρίσκουν μια ευπάθεια που επηρεάζει την ακεραιότητα ή την εμπιστευτικότητα των δεδομένων του χρήστη θα πρέπει να ανταμειφθούν με το ποσό των  $100.000 δολλαρίων (ή 73.000 ευρώ ).

Οι ανταμοιβές θα κυμαίνονται μεταξύ $ 10.000 (€ 7.300) και $ 100.000 (€ 73.000). Υποβολές από ανώνυμους δεν θα γίνονται δεκτές, αλλά και δεν υπάρχει όριο ηλικίας.

Στην πραγματικότητα, η εταιρεία υπογραμμίζει το γεγονός ότι η beta έκδοση της εφαρμογής της για Android  ελέγχθηκε από τους r00tz kids στο συνέδρειο για hackers DEF CON.

Όπως και να έχει πάντως οι ερευνητές ασφαλείας μπορούν να υποβάλλουν τα πορίσματά τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο bugbounty@mywickr.com .

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα bug bounty του Wickr είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *