ΑρχικήinetΤα Bitcoins σας ταξιδεύουν στο διάστημα

Τα Bitcoins σας ταξιδεύουν στο διάστημα

Για όσους πιστεύουν ότι το bitcoin θα μπορούσε να γίνει ένα παγκόσμιο νόμισμα ίσως θα έπρεπε να ανεβάσουν λίγο τον πήχη. Ο Sir Richard Branson ανακοίνωσε ότι η εμπορική επιχείρηση διαστημικών πτήσεων της Virgin Galactic θα δέχεται πληρωμές με Bitcoins για διαστημικές πτήσεις.

Virgin-Galactic

Με μια δημοσίευση ο Branson εξήγησε ότι ένας επιβάτης, (μία αεροσυνοδός από τη Χαβάη) , έχει ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο από την Virgin Galactic χρησιμοποιώντας bitcoins και αναμένονται “πολλοί περισσότεροι που θα ακολουθήσουν τα βήματά της.”

Ο Branson άρχισε αμέσως μετά να εγκωμιάζει το ψηφιακό νόμισμα: “Τα Bitcoins δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί επίσημα από τις κυβερνήσεις ως νόμισμα, αλλά με κάποια ρύθμιση ελπίζω ότι θα γίνουν ευρύτερα αποδεκτά”.

Πρώτη εμπορική πτήση της Virgin Galactic αναμένεται να απογειωθεί τον επόμενο Αύγουστο όπως αναφέρει το Mashable. O Branson, η σύζυγός του Holly και ο γιος του  Sam θα είναι ανάμεσα στους επιβάτες για το παρθενικό ταξίδι της εταιρείας. Η πτήση κοστίζει 250.000 δολάρια ή 329 bitcoins με την τιμή που είχαν την Παρασκευή ( 759 δολάρια).

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS