ΑρχικήinetΤο Bitcoin, χτύπησε τα 444 ευρώ

Το Bitcoin, χτύπησε τα 444 ευρώ

bitcoinsΤα Bitcoins φαίνεται ότι έχουν γίνει ένα πολύ περιζήτητο διαδικτυακό νόμισμα. Ειδικά τις τελευταίες μέρες που η τιμή του αυξάνετε, αρκετοί σκέφτονται να επενδύσουν αγοράζοντας bitcoins. Από την ιστορία όμως του ψηφιακού νομίσματος, όλοι γνωρίζουμε πια ότι αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι μια “φούσκα”. Η ισοτιμία του Bitcoin σήμερα έχει φτάσει τα 444 ευρώ, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το ανταλλακτήριο Mt. Gox ήταν το πρώτο που πέρασε τα 400 ευρώ, αλλά τα περισσότερα άλλα μεγάλα χρηματιστήρια παρουσιάζουν τιμές πολύ πάνω από τα 370 ευρώ.

Η άνοδος των τιμών φαίνεται ότι έχει προκύψει από τα τελευταία γεγονότα. Το κλείσιμο του Silk Road, είναι ένα από αυτά, αλλά και πάλι δεν μπορεί να εξηγηθεί η αύξηση του 300%.

Η μόνη πιθανή εξήγηση και μάλλον θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη είναι ότι οι λίγοι που κρατάνε στα “χέρια” τους μεγάλα ποσά, προσπαθούν να χειραγωγήσουν την αγορά για δικό τους συμφέρον. Τα Bitcoins έχουν συσσωρευτεί σε αρκετά μεγάλο ποσά από λίγους και με το βάρος τους μπορούν να επηρεάσουν την αγορά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS