ΑρχικήinetΗ Vicarious ανέπτυξε έναν αλγόριθμο που σπάει τα CAPTCHA

Η Vicarious ανέπτυξε έναν αλγόριθμο που σπάει τα CAPTCHA

captchaΣύμφωνα με το Reuters, ένα νέο λογισμικό λειτουργεί σαν ανθρώπινος εγκέφαλος για έναν και μόνο σκοπό: μπορεί να παρακάμπτει τα CAPTCHAs. Το CAPTCHA, είναι η υπηρεσία που χρησιμοποιούν οι ιστοσελίδες για να εξακριβώνουν αν αυτοί που προσπαθούν να κάνουν login είναι άνθρωποι και όχι μηχανές.

Η εταιρεία Vicarious από το San Francisco ανέπτυξε έναν αλγόριθμο για αυτόν τον σκοπό όπως δήλωσε ο συνιδρυτής D. Scott Phoenix.

Σε τηλεφωνική συνέντευξη που είχε μαζί του το Reuters, ανέφερε: “Θέλαμε να δείξουμε ότι θα μπορούσε να δημιουργήσουμε την πρώτη μηχανή που λειτουργεί σαν ένας ανθρώπινος εγκέφαλος, και ότι είμαστε το καλύτερο μέρος στον κόσμο για έρευνες τεχνητής νοημοσύνης.”

Η εταιρεία δεν έχει υποβάλει ακόμα μια μελέτη που περιγράφει τη μεθοδολογία της σε κάποιο ακαδημαϊκό περιοδικό, γεγονός που καθιστά δύσκολο για τους εξωτερικούς εμπειρογνώμονες να αξιολογήσουν τη νέα τεχνολογία. Η εταιρεία σε ένα βίντεο προσφέρει μια επίδειξη της νέας τεχνολογίας της που δείχνει τον αλγόριθμο της να σπάζει CAPTCHAs της Google της PayPal και του eBay, μεταξύ άλλων.

Ο εν λόγω αλγόριθμος της Vicarious έχει ποσοστά επιτυχίας 90 με 97%, ανάλογα με τη δυσκολία του CAPTCHA.captcha

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS