ΑρχικήinetIBM 2013 Cyber Security Intelligence Index Infographic

IBM 2013 Cyber Security Intelligence Index Infographic

Η IBM κυκλοφόρησε το 2013 Cyber ​​Security Intelligence Index, ένα infographic, που εξετάζει το παγκόσμιο τοπίο των διαδικτυακών απειλών.

Σύμφωνα με την έκθεση, κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας, μια ανεξάρτητη διαδικτυακή εταιρεία αντιμετωπίζει περίπου 1.400 επιθέσεις και ο μέσος αριθμός των ατυχημάτων που συμβαίνουν ανά εβδομάδα είναι 1,7.

Οι περισσότερες επιθέσεις έχουν απευθύνονται σε οργανισμούς από τους ακόλουθους κλάδους: βιομηχανίας (26,5%), χρηματοδότησης και ασφάλισης (20,9%), πληροφοριών και επικοινωνιών (18,7%), την υγείας και κοινωνικών υπηρεσίων (7,3%), καθώς και πωλήσεων λιανικής και χονδρικής (6,6% ).

Δύο από τους πιο κοινούς τύπους των επιθέσεων, που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 60% του συνόλου των περιστατικών, είναι επιθέσεις με malware επιθέσεις και οι επιχειρήσεις αναγνώρισης.

Οι μισές επιθέσεις κυβερνοεπιθέσεις είναι ευκαιριακές, οι 23% από αυτές είναι μέρος της βιομηχανικής κατασκοπείας, τρομοκρατίας, του οικονομικού εγκλήματος ή απλά είναι επιχειρήσεις κλοπής δεδομένων.

Η δυσαρέσκεια με τον εργοδότη ή την εργασία, και κοινωνικός ακτιβισμός είναι επίσης κοινά κίνητρα.

 

Δείτε το infographic Κλικ για μεγέθυνση

cybersecurity_infographic

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS