ΑρχικήinetUnderwater selfies… μόνο με το Sony Xperia™ Z1!

Underwater selfies… μόνο με το Sony Xperia™ Z1!

Sony Xperia Z1: Εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο. Πρωτοποριακές εφαρμογές. Αλλά και μια φανταστική εμπειρία οθόνης. Όλα στο εσωτερικό της κομψότερης συσκευής που υπάρχει. Ανακαλύψτε πώς το Xperia Z1 είναι το καλύτερο smartphone που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

xperia-z1-overview

Οθόνη Full HD TRILUMINOS™ για κινητά με τεχνολογία X-Reality για κινητά

Σχεδιασμένο με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες Sony BRAVIA® βελτιστοποιημένες για κινητά, το Xperia Z1 συνοδεύεται από μοναδική εμπειρία θέασης. Η μεγάλη οθόνη 5” υψηλής ανάλυσης Full HD TRILUMINOS™ για κινητά με τεχνολογία X-Reality επεξεργασίας εικόνας για κινητά συνοδεύεται από προοδευτική σάρωση 1920 x 1080, για εκπληκτικά ζωντανές εικόνες και ομαλές άκρες στα εικονιζόμενα αντικείμενα. Σε συνδυασμό με την πυκνότητα των 441 pixel ανά ίντσα, οι εικόνες στην κάμερά σας έχουν εξαιρετική ευκρίνεια και απίστευτη φωτεινότητα. Και εφόσον αυτή η ψηφιακή κάμερα μικρού μεγέθους συνοδεύεται από οθόνη Full HD, έχει βελτιστοποιηθεί για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία θέασης όταν ξαναζείτε κάθε στιγμή που έχει απαθανατιστεί.

sony z1Για συγκλονιστικά ζωντανό χρώμα

Ανακαλύψτε το ευρύτερο χρωματικό φάσμα που έχει διατεθεί ποτέ σε οθόνη smartphone. Η μοναδική τεχνολογία οθόνης της Sony, TRILUMINOS, δημιουργεί απίστευτα ρεαλιστικές και φυσικές χρωματικές αποχρώσεις, ακριβώς όπως τις θέλετε. Οι πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις του κόκκινου, το χρώμα των καταγάλανων νερών και τα σμαραγδένια πράσινα εμφανίζονται υπέροχα, κάνοντας τα τοπία στην ξηρά και τη θάλασσα ακόμα πιο ζωντανά. Τα πρόσωπα αποδίδονται καλύτερα επίσης, με φυσικό χρωματισμό της επιδερμίδας. Με τη μοναδική πρωτοποριακή τεχνολογία οθόνης της Sony, αυτή η τεχνική προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, με πιο φυσική και ζωηρή εμπειρία προβολής και καλύτερη αίσθηση του βάθους.

Ο πιο γρήγορος επεξεργαστής για smartphone του κόσμου***

Ο ολοκαίνουριος, πανίσχυρος επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 800 υποστηρίζει ιδανικά το προηγμένο λογισμικό της Sony. Αυτός ο εξελιγμένος τετραπύρηνος επεξεργαστής είναι 75% ταχύτερος από τον S4 Pro και προσφέρει μέγιστες επιδόσεις και ταχύτητα χωρίς να εξαντλεί την μπαταρία – μπορείτε να εκτελείτε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, να περιηγείστε στο web χωρίς να περιμένετε να φορτώσουν οι σελίδες, καθώς και να βλέπετε βίντεο μέσω streaming χωρίς διακοπές. Ο επεξεργαστής Snapdragon 800 είναι ασύγχρονος, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε πυρήνας τροφοδοτείται ανεξάρτητα από τους υπόλοιπους. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε στη διάθεσή σας ακριβώς την ισχύ που χρειάζεστε τη στιγμή που τη χρειάζεστε, χωρίς να σπαταλάτε ενέργεια.

Συγκλονιστικά γραφικά

[ads2]
Προσφέροντας απόδοση γραφικών αυξημένη έως και 50%*, η ενημερωμένη Adreno 330 GPU (μονάδα επεξεργασίας γραφικών) σάς παρέχει τα πιο σύνθετα και οπτικά εκπληκτικά παιχνίδια 3D και σας επιτρέπει να περιηγείστε στο web με ασύλληπτη ταχύτητα – και όλα αυτά χρησιμοποιώντας τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Ακούστε τα πάντα δυνατά και καθαρά — Τεχνολογία HD Voice*

Η τεχνολογία HD voice* εξαλείφει τους θορύβους του περιβάλλοντος και κάνει τις συνομιλίες σας να ακούγονται πιο καθαρά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μιλάτε κανονικά και να ακούγεστε καθαρά, χωρίς να χρειάζεται να αυξάνετε την ένταση της φωνής σας, ακόμα και αν βρίσκεστε σε θορυβώδη μέρη. Δεν χρειάζεται πλέον να φωνάζετε για να σας ακούσει ο συνομιλητής σας, ούτε να ψάχνετε για ήσυχα μέρη για να καταφέρετε να μιλήσετε.

Τεχνολογία δικτύου LTE/4G για ασύγκριτη ταχύτητα

Το smartphone σας Xperia διαθέτει ενσωματωμένο modem LTE/4G. Το μόντεμ επιτρέπει ταχύτατες συνδέσεις internet με έως και 100 Mbit/s ταχύτητα λήψης και 50 MBit/s ταχύτητα αποστολής.

Το Xperia Z1 είναι εφοδιασμένο με τα ίδια ακριβώς εξαρτήματα των ψηφιακών καμερών μικρού μεγέθους της Sony, γεγονός που σημαίνει ότι είναι το καλύτερο smartphone για την αποτύπωση εικόνων. Xperia Z1 συνδυάζει έναν μεγάλο αισθητήρα εικόνας Exmor RS™ 20,7 MP 1/2,3” για κινητά, τον βραβευμένο φακό G της Sony και την έξυπνη τεχνολογία BIONZ™ επεξεργασίας εικόνας για κινητά. Συμπεριλάβαμε επίσης τον αισθητήρα εικόνας Superior Auto, ο οποίος σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο αυτές τις τεχνολογίες, χωρίς να πρέπει να ανησυχείτε για τις ρυθμίσεις της κάμερας. Το αποτέλεσμα; Οι πιο εκπληκτικές εικόνες που μπορείτε να φανταστείτε. Επίσης, χάρη στη λειτουργία SteadyShot™, μπορείτε να τραβήξετε επίσης εξαιρετικά ομαλά και σταθερά βίντεο.

sonymobile.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS